• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi αισιόδοξος μετά το Jerez Test
Νέα 04/05/2021 - 12:46

Πολλοί οπαδοί του Valentino Rossi αναρωτιούνται τι γίνεται με το είδωλό τους και τους πρώτους φετινούς Αγώνες που ήταν συνέχεια με καθοδική πορεία, ειδικά στην Χερέθ που έκανε το χειρότερο αγώνα της ζωής του.

Όμως στο τεστ που ολοκληρώθηκε χθες στην Ισπανική πίστα ο “Γιατρός” έκανε πολλούς γύρους, δοκίμασε αρκετά πράγματα και βελτίωσε όλους τους χρόνους του ΣΚ που πέρασε και σε ρυθμό αγώνα και στον ένα γύρο.

Είδε φως στην άκρη του τούνελ; Ο ίδιος είναι συγκρατημένα αισιόδοξος και είπε ότι ήταν μια καλή μέρα – μετά την απογοήτευση που φαινόταν στο πρόσωπό του μετά τον αγώνα – αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το Λε Μαν για να επιβεβαιώσει τις αλλαγές που έγιναν. Πάντως τα πρώτα χαμόγελα ήρθαν και πάλι στην ομάδα του.

“Σήμερα ήταν ένα καλό τεστ, γιατί βελτιώσαμε την αίσθηση με την μοτοσυκλέτα, το ρυθμό με το λάστιχο του αγώνα και το χρόνο στον ένα γύρο. Η ομάδα και εγώ δουλέψαμε πάνω στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας, τις ρυθμίσεις και είδαμε κάποιες βελτιώσεις, καθώς ήμουν καλύτερος στο φρενάρισμα και στην είσοδο της στροφής. Επίσης δοκιμάσαμε μερικά νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα, που είναι καλό και βοηθάει. Είμαι ευχαριστημένος γιατί καταφέραμε να βελτιωθούμε σήμερα, μετά από ένα δύσκολο ΣΚ και έχω πολύ καλύτερη αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα. Είναι απλά ένα μονοήμερο τεστ, πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο Le Mans αλλά φεύγω από εδώ με καλή αίσθηση”, είπε ο Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Quartararo εγχειρίστηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: O Viñales ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα