• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci : Πρέπει να κάνω ό,τι μου ζητάει η KTM
όχι ό,τι θέλω εγώ
Νέα 05/05/2021 - 00:03

Στα τεστ της Jerez ο περσινός αναβάτης της εργοστασιακής Ducati, νυν αναβάτης της Tech3, βρέθηκε στην 19η θέση, ενάμιση δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο. Ο Petrucci δούλεψε περισσότερο με τα ελαστικά ώστε να βρει την αίσθηση που του ταιριάζει αλλά δεν τα κατάφερε.

"Ο στόχος μας ήταν να βρούμε έναν τρόπο που θα έκανε το πίσω ελαστικό να λειτουργήσει περισσότερο. Στο παρελθόν ήμουν ταχύτερος με καινούρια ελαστικά, τώρα συμβαίνει το αντίθετο".

"Δουλεύω για να βελτιωθώ αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω ό,τι μου λέει η KTM  και όχι ό,τι θέλω να κάνω. Είμαι δυνατός στα φρένα αλλά πιέζω το μπροστινό ελαστικό πάρα πολύ. Δεν δοκίμασα τίποτα καινούριο στα test, Απλά προσπάθησα να είμαι πιο γρήγορος με τα νέα ελαστικά. Με το ότι δεν μπορώ να επιταχύνω αρκετά γρήγορα στις εκκινήσεις. Για παράδειγμα σε σχέση με τον Binder,  υπάρχουν 20 κιλά διαφορά και δυσκολεύομαι, πιέζοντας πάρα πολύ το μπροστινό".

Παρά τα προβλήματα ο Danilo (ο ψηλότερος και βαρύτερος οδηγός που οδηγεί KTM στο πρωτάθλημα) δείχνει αισιόδοξος για τον αγώνα της Γαλλίας : "Περιμένω περισσότερα στον αγώνα του Le Mans, η πίστα είνα διαφορετική. Εδώ (στη Jerez) κατάφερα να είμαι κοντά στον Oliveira, αλλά όχι στους υπόλοιπους αναβάτες. Στο Le Mans είναι πιο σημαντικό να βρεις πως να φρενάρεις την μοτοσυκλέτα παρά το πως θα την στρίβεις, οπότε θα δούμε τι θα γίνει".

 

Επόμενο άρθρο »

Το παιδί θαύμα έρχεται! #Dinos31

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Πολλή δουλειά στην Honda HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα