• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini : Λυπάμαι να βλέπω τον Rossi έτσι
αλλά δεν μπορώ να του πω να σταματήσει
Νέα 05/05/2021 - 00:10

O 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ζωντανός θρύλος των παγκοσμίων πρωταθλημάτων ταχύτητας, Giacomo Agostini, ήταν παρών στον αγώνα της Jerez και σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Valentino Rossi φέτος.

"Μερικοί μου ζητάνε να πω στον Valentino να σταματήσει αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Τρέφω σεβασμό προς το πρόσωπό του και δεν θέλω να δράσω σαν δάσκαλος, μέντορας ή πατέρας. Με στεναχωρεί να βλέπω τον Valentino χωρίς νίκες αλλά αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα. Λυπάμαι να τον βλέπω έτσι γιατί για πολλά χρόνια ήταν 'showman'. Όλοι θαύμαζαν τον Valentino γιατί έκανε τους πάντες χαρούμενους. Λένε ότι όσο υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

O Agostini μίλησε επίσης για την δική του απόσυρση από τους αγώνες : "  Το είχα σκεφτεί πολύ γιατί ήταν τότε που εγκατέλειπα την μεγάλη μου αγάπη. Από όταν γεννήθηκα δεν σκεφτόμουν κορίτσια, αυτοκίνητα ή άλλα πράγματα, αλλά μοτοσυκλέτες που ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Όταν αποφάσισα να αποσυρθώ έκλαιγα για τρεις μέρες. Ήξερα ότι θα άφηνα κάτι που δεν θα ξαναείχα ποτέ. Η χαρά που παίρνεις με μια νίκη, ένα βάθρο, το κοινό που σε λατρεύει. Τίποτα άλλο δεν στο δίνει αυτό. Μπορείς να γίνεις ο πρόεδρος της Fiat ή κάτι διαφορετικό αλλά, ενώ είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι το ίδιο με το να κερδίζεις έναν αγώνα κάνοντας αυτό που αγαπάς. Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να πει πότε φτάνει το τέλος".

Επόμενο άρθρο »

Δεν υπάρχει θέμα με τον ώμο του Αlex Rins

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: ένιωσε και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα