• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η VR46 με Ducati το 2022!
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση στις επόμενες εβδομάδες!
Νέα 18/05/2021 - 11:54

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sporto,  η ομάδα του Valentino Rossi, VR46. κατέληξε σε συμφωνία με το ιταλικό εργοστάσιο για συνεργασία το 2022. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αρχικά υπήρχαν τρεις προσφορές για συνεργασία από εταιρίες. Πέρα από την Ducati, ενδιαφέρον έδειξαν και οι Yamaha και Aprilia. 

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας (και την επέκταση του συμβολαίου της Ducati με την Pramac για άλλα 3 χρόνια, που θα ανακοινωθεί στο Mugello), μένει το ερώτημα τί θα γίνει με τους αναβάτες, καθώς η τωρινή Esponsorama Team δεν θα υπάρχει του χρόνου στα MotogGP. O Luca Marini (ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi) έχει ήδη εξασφαλίσει την θέση του στην VR46. Το ερώτημα είναι αν εκεί θα τον ακολουθήσει ο τωρινός ομόσταυλός του Enea Bastianini (ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ducati) ή αν ο Valentino Rossi θα αποφασίσει να ανεβάσει τον Marco Bezzechi (αναβάτης της VR46 στη Moto2) στα MotoGP.

Η ίδια εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι η Aprilia έχει κάνει προσφορά τριών εκατομμυρίων στην Gresini Team για να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέσα στο 2022 (αυτή την φορά με την Gresini Team να γίνεται η δορυφορική τους ομάδα). Με σχεδόν βέβαιη την μετακίνηση του νικητή της Jerez, Fabio Di Giannantonio από την Moto2 στα MotoGP με την Gresini, η άλλη θέση του paddock θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Enea Bastianini, αν η Ducati και η VR46 δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν για το μέλλον του. Πάντως ο βασικός παράγοντας για το line-up της Aprilia για το 2022, παραμένει η απόφαση του Andrea Dovizioso, η οποία αναμένεται σε μερικές εβδομάδες, όταν ο Andrea οδηγήσει και πάλι την RS-GP στο Misano.

 

Επόμενο άρθρο »

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Aleix Espargaro για arm pump

« Προηγούμενο άρθρο

Πτώσεις ρεκόρ στον αγώνα του Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα