• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εγώ και ο Rossi έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης
Νέα 27/05/2021 - 12:44

Ο Valentino Rossi βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) σημεία της καριέρας του. Ο Ιταλός αναβάτης έχει να κερδίσει σε αγώνα σχεδόν 4 χρόνια, ενώ φέτος βρίσκεται στην 19η θέση της κατάταξης με καλύτερο τερματισμό μια 11η θέση.

Πάνω σε αυτό το θέμα ο Marc Marquez δήλωσε : "Η προσέγγισή του είναι αξιοθαύμαστη, Μετά από όλα έχει πετύχει, θέλει ακόμα να αγωνίζεται, αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Όταν δεν θα μπορώ να κερδίσω αγώνες και να παλέψω για την νίκη θα αποσυρθώ. Δεν είμαι φτιαγμένος για να αγωνίζομαι για την 15η θέση".

Και ο ίδιος ο Marquez βρίσκεται σε ένα δύσκολο σημείο της καριέρας του και είναι μακριά από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο ίδιος θεωρεί ότι θα χρειαστεί να περάσει και το καλοκαίρι για να καταφέρει να οδηγήσει όπως θέλει, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι και το φθινόπωρο που πέρασε το κάταγμα κινούταν. "Ήμουν σπίτι και έτρωγα, έπιανα το πιρούνι και το χέρι μου κινούταν".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο δεύτερος του περσινού πρωταθλήματος Franco Morbidelli τρέχει ακόμα με μια Yamaha που βασικά είναι του 2019 δήλωσε : "Πέρυσι ήταν η πρώτη Yamaha. Αν ήμουν η Yamaha θα του έδινα τα πάντα. O Morbidelli είναι αρκετά καλός για να είναι εργοστασιακός αναβάτης και αν δεν τον κάνει η Yamaha, τότε θα το κάνουν η Ducati, η Suzuki ή η Honda".

Τέλος, ο Marc μίλησε και για τον περσινό πρωταθλητή Joan Mir. "Φέτος ο Quartararo, ο Bagnaia και ο Rins είναι ταχύτεροι από αυτόν. ο Mir χρησιμοποιεί την περσινή του τακτική, να τερματίζει σε κάθε αγώνα, αλλά το να τερματίσεις απλά όλους τους αγώνες μπορεί να σου δώσει το πρωτάθλημα μια φορά, όχι πολλές. Πιστεύω φέτος το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ Quartararo και Bagnaia. Ο Bagnaia είναι δυνατός, σταθερός και δεν έχει την πίεση να κερδίσει το πρωτάθλημα. όπως ο Mir πέρυσι".

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Μoto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Pramac υπογράφει με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα