• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Estoril Πρώτος Αγώνας
Ο Scott Redding νικητής
Νέα 29/05/2021 - 23:31

Την Superpole σήμερα το πρωί κατέκτησε  ο Jonathan Rea, κάνοντας νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου με χρόνο 1:35.876. Δίπλα του ξεκίνησαν οι Scott Redding και Toprak Razgatlioglou. Μερικές καθυστερημένες ποινές αναβατών προκάλεσαν ανακατατάξεις στις πιο πίσω θέσεις της εκκίνησης.

Στον αγώνα, ο Jonathan Rea και ο Scott Redding έκαναν πολύ καλή αρχή, αλλά ήταν ο Redding που κατάφερε να αναδειχθεί νικητής σε αυτή τη μάχη, ενώ και ο Toprak Razgatlioglou κατάφερε να περάσει τον Rea στον πρώτο γύρο. 

Ενώ ο Redding και ο Razgatlioglou απομακρύνονταν, ο αναβάτης της Ducati, Michael Ruben Rinaldi προσπέρασε τον Jonathan Rea στον δεύτερο γύρο, για να προσπεραστεί με την σιερά του από τον Rea, ένα γύρο μετά.

Νικητής αναδείχθηκε ο Scott Redding, με το βάθρο να συμπληρώνουν οι Toprak Razgatlioglou και Jonathan Rea, ενώ αυτή η τριάδα πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέταρτος τερμάτισε ο Garrett Gerloff, που ανέβηκε πολλές θέσεις μετά από μια κακή εκκίνηση. Ο Michael Ruben Rinaldi δεν κατάφερε να τον απειλήσει και στο τέλος του αγώνα έμεινε 4 δευτερόλεπτα πίσω, διασφαλίζοντας όμως την 5η θέση, μπροστά από τον Chaz Davies που ήταν 6ος.

Ο Michael Van Der Mark, ξεκινώντας εκτός δεκάδας, πάλεψε και κατάφερε να τερματίσει 7ος, ενώ 8ος ήταν ο Alvaro Bautista (ο οποίος ξεκίνησε από την 18η θέση, μετά από ακύρωση του γύρου του στην superpole). Ο μέχρι πέρυσι αναβάτης των MotoGP, Tito Rabat τερμάτισε στην 9η θέση ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Andrea Locatelli.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez εξηγεί την τακτική του στις ΚΑΤ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα