• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: O Quartararo κάνει την διαφορά
Νέα 02/06/2021 - 12:32

Η Yamaha έχει κερδίσει ήδη τους 4 από τους 6 αγώνες που έχουν γίνει φέτος. Ο Viñales κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Qatar, ενώ ο Quartararo έφερε τις υπόλοιπες τρεις νίκες, καθώς και ένα βάθρο στις μικτές συνθήκες του Le Mans. Καμία άλλη εργοστασιακή Yamaha δεν έχει τερματίσει στο βάθρο από το Qatar και μετά. 

Ο Valentino Rossi υποστηρίζει ότι αυτά τα αποτελέσματα ειναι έργο του νεαρού Γάλλου αναβάτη. "Νομίζω ότι ο Quartararo έκανε την διαφορά. Αλλα δεν είναι η πρώτη φορά, έκανε και την διαφορά στο Qatar, ενώ και στην Πορτογαλία ήταν πολύ δυνατός.  Στη Jerez είχε το πρόβλημα με το χέρι ενώ και στο Le Mans ήταν δύσκολα για την Yamaha, με τις μικτές συνθήκες. Στο Mugello επίσης ήταν πολυ γρήγορος και δεν έκανε κανένα λάθος και ήταν πολυ δυνατός στις κατατακτήριες, κάτι που μετράει πολύ τώρα".

"Νομίζω είναι ο αναβάτης στην καλύτερη κατάσταση τώρα. Είχε κάποια θέματα με το χέρι του, αλλά αν τα έχει φτιάξει,  είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, γιατί είναι ο ταχύτερος στην πίστα".

"Ο μόνος αναβάτης που μπορούσε να τον φτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ο Pecco, αλλα έκανε ένα λάθος. Αν δεν έκανε θα είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ τους. 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Gardner στα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez αισιόδοξος για τον αγώνα της Βαρκελώνης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα