• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Το Mugello είναι ένα Σαββατοκύριακο που θέλω να ξεχάσω
Νέα 02/06/2021 - 18:45

O Maverick Viñales ήταν ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1 στο Mugello αλλά από εκεί και πέρα, το Σαββατοκύριακο δεν εξελίχθηκε ευνοϊκά για αυτόν, καθώς δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2, ξεκίνησε 13ος και τελικά τερμάτισε 8ος.

Παρά το γεγονός ότι η 8η θέση δεν είναι ένας κακός τερματισμός, ο Viñales θεωρεί ότι πρέπει να αφήσει πισω του αυτό το Σαββατοκύριακο. 

"Το ιταλικό Grand Prix είναι ένα Σαββατοκύριακο που θέλω να ξεχάσω για πολλούς λόγους. Η σκέψη μου βρίσκεται ακόμα με την οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Jason,  αλλά επίσης πρέπει να κάνουμε κάποια σοβαρά βήματα αυτή την εβδομάδα (στον αγώνα της Βαρκελώνης)".

" Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο τι λειτουργεί για εμάς και τι όχι και γιατί. Έχει ήδη συμβεί μερικές φορές, να είμαι γρήγορος στα δοκιμαστικά και μετά να χάνω αυτή την αίσθηση όσο προχωράει το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να βρουμε ένα καλό set-up στα δύο πρώτα 45λεπτα των ΕΔ.  Σίγουρα θα προσπαθήσουμε παλι εδώ, αυτό το Σαββατοκύριακο ".

Ο Maverick Viñales βρίσκεται ήδη 41 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του Fabio Quartararo, ενώ δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο μετά την νίκη του στον πρώτο αγώνα του  Qatar. 

Επόμενο άρθρο »

Σαββατοκύριακο MotoGP ™ & MotoE ™ για τη Michelin στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Gardner στα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα