• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Κάτι λείπει
Για την πρώτη νίκη
Νέα 10/06/2021 - 22:37

O Johann Zarco έχει μέχρι στιγμής φέτος βρεθεί ήδη 4 φορές στο βάθρο, όλες δεύτερες θέσεις, με την τελευταία επιτυχία να έρχεται στην Βαρκελώνη, όπου και βρέθηκε πολύ κοντά στον πρώτο, Miguel Oliveira. 

Στο πέμπτο του έτος στα MotoGP,  ο Zarco έχει ήδη περάσει πολύ καιρό χωρίς νίκη, ενώ έχει βρεθεί πολύ κοντά σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Δεύτερος πλέον στον πρωτάθλημα (με 14 βαθμούς διαφορά από τον Quartararo),  είναι πεπεισμένος ότι η νίκη θα έρθει κάποια στιγμή, αλλά παραδέχεται ότι το βασικό τώρα είναι να μαζεύει καλούς βαθμούς σε κάθε αγώνα. 

"Θα είναι τέλεια να κερδίσω, αλλά ξεκάθαρα η δεύτερη θέση, 20 βαθμοί, είναι τέλεια για εμένα. Οπότε δεν ανησυχώ για την νίκη και δεν βάζω πολύ πίεση στον εαυτό μου επειδή πιστεύω ότι θα έρθει (η νίκη) όταν όλα τα πράγματα θα είναι ακόμα περισσότερο υπό έλεγχο. Αλλα ακόμα βελτιώνομαι πάνω στη μοτοσυκλέτα, οπότε αυτό είναι καλό συναίσθημασυναίσθημα".

"Νιώθω ότι η Ducati έχει πολλές προοπτικές, προσπαθώ κάθε φορά να την χρησιμοποιώ όλο και καλύτερα και όταν όλες οι καταστάσεις θα είναι υπό καλό έλεγχο, τότε ίσως θα έχω την νίκη".

Σε ερώτηση για το αν εμπνεύστηκε την προσέγγισή του από το παράδειγμα του Joan Mir απάντησε: "Ο Joan Mir από πέρυσι είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της στρατηγικής,  αλλά δεν έχουμε αυτή τη σκέψη στην αρχή κάθε Σαββατοκύριακου. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε, αλλά βλέπω ότι κάτι λείπει".

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στο τεστ της Καταλονίας (Video)

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αγώνες της Αυστρίας θα γίνουν με την μέγιστη χωρητικότητα θεατών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα