• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki στο τεστ της Καταλονίας (Video)
Νέα 11/06/2021 - 13:22

 

 

 

Στην δημοσιότητα έβγαλε η Suzuki ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούν τί συνέβη στο τεστ της Καταλονίας. Όπωε δήλωσαν τόσο ο Joan Mir, όσο και ο Sylvain Guintoli και ο Ken Kawauchi, η ομάδα της Suzuki δεν επικεντρώθηκε σε μεγάλες αλλαγές, αλλά περισσότερο σε μικρές λεπτομέρειες, όπως κάποιες ρυθμίσεις, την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας κ.λ.π. 

"Ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς", δήλωσε ο δοκιμαστής αναβάτης, Sylvain Guintoli. "Ολοκληρώσαμε όσα θέλαμε, κάναμε 70 γύρους. Στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένος, γιατί είχα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα MotoGP από το πρώτο τεστ του Qatar, αλλά η αίσθηση στην μοτοσυκλετα ήταν τέλεια, πολύ παραγωγική μέρα".

"Ήταν μια καλή μέρα για τεστ, δεν είχαμε πολλά καινούρια πράγματα να δοκιμάσουμς", είπε ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir, " Διαφορετικές γεωμετρίες, διαφορετικές ρυθμίσεις. Το να κάνεις τεστ είναι πάντα θετικό. Δεν κάναμε μεγάλα βήματα, δουλέψαμε σε λεπτομέρειες. Ήρθαμε εδώ για να μελετήσουμε και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για το Sachsenring".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Misano ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Κάτι λείπει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα