• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ρινάλντι κέρδισε τη 2η νίκη του το ΣΚ στον αγώνα Superpole
Superbike 13/06/2021 - 22:27

Ο αγώνας Tissot Superpole Race για τον Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round είχε  νικητή τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati), ο οποίος διεκδίκησε   τη δεύτερη νίκη του στο Misano World Circuit "Marco Simoncelli" , Ο δεύτερος Ιταλός που κέρδισε δύο φορές το ίδιο Σαββατοκύριακο στο Misano με πρώτο τον Max Biaggi το 2012.


Ο Razgatlioglu μπόρεσε να προσπεράσει τον Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), μe τον  Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing - Ducati) να ακολουθεί τον Τούρκο , φέρνοντας τον Rinaldi στη δεύτερη θέση μετά την έναρξη του από την τέταρτη. Ο Ρινάλντι ύστερα πάλεψε με τον Razgatlioglu για την πρώτη θέση του αγώνα καθώς  προσπαθούσε να πάρει δύο στις δύο νίκες στο Misano. Με τους αγωνιζόμενους να βρίσκονται δίπλα-δίπλα στη στροφή 8 στον γύρο 3, παρά το γεγονός οτι είχαν διαφορετικές γραμμές στην στροφή . Ο Razgatlioglu κράτησε την πρώτη θέση μέχρι τον 6ο γύρο  μέχρι που ο Rinaldi τον προσπέρασε στην στροφή 11 . Ο Razgatlioglu προσπάθησε να κολλήσει στον Rinaldi αλλά ο Ιταλός κατάφερε μην χάσει έδαφος. Με τον Rea να τερματίζει στην τρίτη θέση,σχηματίζεται η τριάδα που της πρώτη σειράς εκκίνησης για τον δεύτερο αγώνα. Με το βάθρο του Razgatlioglu η Yamaha εξασφάλισε τον 280ο βάθρο της στους αγώνες.

Οι πρώτοι 9 για τον δεύτερο αγώνα.

Ο Ρέντντινγκ τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά για τον  απογευματινό αγώνα. Στην επόμενη θέση θα ξεκινήσει ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) και μετά ο  Axel Bassani (Motocorsa Racing). Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) θα ξεκινήσει απο την έβδομη θέση για στην τρίτη σειρά μπροστά από τον Αμερικανό Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) που τερμάτισε όγδοος και ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK) θα ξεκινήσει ένατος .
 

 Εγκαταλείψεις

Ο αγώνας για τον Chaz Davies (Team GoEleven) τελείωσε νωρίς μετά τη συντριβή της Ducati Panigale V4 R μεταξύ των στροφών 1 και 2 καθώς ήρθε σε επαφή με τον Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing), αναγκάζοντας τον Βρετανό αναβάτη να εγκαταλείψει από τον αγώνα . Ο Mahias επίσης εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από ένα ατύχημα στον 9ο γύρο αφού έπεσε στη στροφή 6. ο Γάλλος κατάφερε να πάει την μηχανή του πίσω στα pits. Ο Michael van der Mark's (BMW Motorrad WorldSBK Team) εγκατέλειψε νωρίς καθώς έπεσε από την BMW M 1000 RR στην στροφή 1.

 

Οι έξι πρώτοι που ακολουθούν τον Tissot Superpole Race, 
πλήρη αποτελέσματα εδώ:


1. Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing - Ducati)

2. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK) + 0,485

3. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) + 1.865s

4. Scott Redding (Aruba.it Racing - Ducati) + 2.419s

5. Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) + 5.671s
6. Axel Bassani (Motocorsa Racing) + 7.448s

7. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) +10.560

8. Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) +13.102

9. Andrea Locatelli (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK) +13.110


Ταχύτερος γύρος Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing - Ducati) 1 '34.356s Νέο ρεκόρ γύρου

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Aragon: Νίκη του Rea στον αγώνα Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα