• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ελπίζω το Sachsenring να εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες μας
Νέα 15/06/2021 - 11:13
 
Οι δυο επόμενοι αγώνες 20 και 27 Ιουνίου στο Sachsenring και το Assen αντίστοιχα ειναι οι τελευταίοι πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του MotoGP μιας και θα μεσολαβήσει ένα διάλειμμα περίπου 40 ημερών μέχρι τον αγώνα της Τσεχίας στις 8 Αυγούστου που σηματοδοτεί το 2ο μέρος της αγωνιστικής σεζόν.
 
Ο αγώνας της Γερμανίας στην πιστά του Sachsenring το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου βρίσκει την ομάδα της Petronas να προσπαθεί να συνέλθει μετά από 3 αγώνες που το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν η 9η θέση του Franco στην Βαρκελώνη, όπου ο Valentino εγκατέλειψε μετά από πτώση.
 

 

Ευτυχώς τα καλά αποτελέσματα στις δοκιμές της ομάδας την επομένη του αγώνα έδωσαν βάσιμες ελπίδες στους δυο αναβάτες της ομάδας ότι θα καταφέρουν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στον αγώνα του Sachsenring.
 
Μπορεί η Γερμανική πίστα να ειναι δύσκολη αλά οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές, γιατί παρά τις ιδιαιτερότητες της, η μάλλον χάρη σε αυτές, η μεγάλη τελική δεν είναι εδώ απαραίτητη για τη νίκη.

 

 

 

 

 

Οι δυο αναβάτες, Valentino Rossi και Franco Morbidelli της Petronas Yamaha εξηγούν γιατί ανυπομονούν για τον αγώνα της Γερμανίας.

 

 

 

 

 

 

Τα πήγαμε καλά στις δοκιμές στην Καταλονία, κάναμεδοκιμές με διάφορα settings και ο ρυθμός μου ήταν καλός - είπε ο Valentino - ήμουν μέσα στου 10 καλύτερους και η αίσθηση επάνω στη μοτοσυκλέτα μου ήταν καλή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στη Γερμανία κάνοντας ένα καλό αγώνα όπως ελπίζουμε. Το Sachsenring ειναι μια πίστα με πολλές αριστερές στροφές που την κάνουν μια ιδιαίτερη πίστα με αρκετές δυσκολίες αλλά έχουμε δώσει αρκετές σπουδαίες μάχες σε αυτή, ειδικά το 2009. Ειλικρινά ανυπομονώ να επιστρέψουμε μετά από την απουσία του 2020.
 
 
Έχουμε συλλέξει αρκετά θετικά δεδομένα από τον αγώνα και τις δοκιμές της Βαρκελώνης που θα μας βοηθήσουν στον αγώνα της Γερμανίας αυτό το Σαββατοκύριακο - είπε ο Morbidelli - ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να ειμαστε δυνατότεροι στο Sachsenging. Είναι μια καλή πίστα, πολύ κλειστή σε ορισμένα σημεία της και ανυπομονώ να τρέξω εκεί. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έτρεξα στο Sachsenring όπου χωρίς να ξέρω την πίστα βρέθηκα στον αγώνα να διεκδικώ μια θέση στο βάθρο!  Σκοπεύω να εκμεταλλευθώ τους δυο επόμενους αγώνες, πριν την καλοκαιρινή διακοπή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Ελπίζω το Sachsenring να με βοηθήσει να είμαι πιο ανταγωνιστικός

« Προηγούμενο άρθρο

24 χιλιοστά o Παντελεάκης μακριά από μια μεγάλη επιτυχία….

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα