• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέο φαίρινγκ στο Sachsenring o Marquez
Το χρησιμοποίησε και ο Pol Espargaro στις ΕΔ2
Νέα 18/06/2021 - 18:16

Κατά τις ΕΔ1 σήμερα το πρωί, στην μοτοσυκλέτα του Marc Marquez υπήρχε ένα διαφορετικό φαίρινγκ. Η Honda χαμήλωσε τα φτερά της και χρησιμοποίησε ένα στυλ φαίρινγκ πιο κοντινό στην Yamaha. 

Το συγκεκριμένο φαίρινγκ είχε ήδη χρησιμοποιηθεί από τον Stefan Bradl στα τεστ της Jerez πριν την αρχή της σεζόν και χρησιμοποιήθηκε και από τον ίδιο τον Marquez στο τέστ μετά το ισπανικό Grand Prix. Προφανώς του έκανε καλή εντύπωση, καθώς αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει (κάνοντας την μια αλλαγή που επιτρέπει ο κανονισμός) στο τριήμερο του Sachsenring. Κατά τις ΕΔ1 ήταν ο μόνος αναβάτης της Honda που το χρησιμοποίησε, αλλά στις ΕΔ2 το νέο φαίρινγκ προστέθηκε και στην μοτοσυκλέτα του Pol Espargaro.

Με την Honda να έχει μια πολύ κακή σεζόν μέχρι τώρα και το Sachsenring να είναι από τις λιγότερο απαιτητικές πίστες (από άποψη φυσικής κατάστασης) καθώς και ίσως η αγαπημένη του Marquez, είναι λογικό να θέλει σε αυτή να δουλέψει πάνω στην μοτοσυκλέτα του και να εφαρμόσει τις ιδέες του, που μπορεί να τους βγάλουν από την δύσκολη θέση. Το νέο φαίρινγκ μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια στις πιο αργές πίστες, όπως το Sachsenring.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα