• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Quartararo θέλει να δυσκολέψει τον Marquez
"Όπως έκανε και αυτός σε εμένα"
Νέα 18/06/2021 - 19:28

Το αγωνιστικό τριήμερο του Sachsenring ξεκίνησε καλά για την Yamaha, καθώς ο Fabio Quartararo και ο Maverick Viñales τερμάτισαν τις ΕΔ της Παρασκευής δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα, πίσω από την KTM του Miguel Oliveira. O Fabio είναι ευχαριστημένος με την μέρα, αλλά όχι απόλυτα, καθώς ξέρει ότι την Κυριακή θα έχει δύσκολους αντιπάλους.

"Όσον αφορά τα ελαστικά, πρέπει να πω ότι είναι καλά, μπορούσα να κάνω καλούς γύρους με αυτά μετά από πάνω από 20 γύρους, καθώς στις ΕΔ2 έβαλα τα χρησιμοποιημένα ελαστικά από το πρωί, αν και έτσι δεν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση με τους άλλους αναβάτες", εξήγησε ο Quartararo. "Αλλά η αίσθησή μου πάνω στην Μ1 δεν ήταν πολύ καλή σήμερα, ειδικά στο μπροστινό, και έχουμε κάποιες ιδέες να δοκιμάσουμε αύριο".

Αυτή τη στιγμή ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος για την Κυριακή φαίνεται να είναι ο Miguel Oliveira.

"Ο Miguel έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, όπως και η ΚΤΜ. Φαίνεται να είναι πολύ γρήγορος τώρα, ευτυχώς δεν έκανε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να τον προσέχουμε".

Το ίδιο ισχύει και για τον Marc Marquez που ήταν ο ταχύτερος το πρωί, ενώ το απόγευμα ήταν 12ος.

"Ο Marc είναι πολύ δυνατός, το 2019 μου έκανε την ζωή πολύ δύσκολη, για να κερδίσω τον πρώτο μου αγώνα, και θα κάνω το ίδιο με αυτόν", είπε χαμογελώντας. "Έχει μια πολύ δύσκολη περίοδο και θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι αν καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ή μάλλον θα είμαστε χαρούμενοι για αυτόν αλλά όχι για εμάς. Σε κάθε περίπτωση, είμαι εδώ για να παλέψω για το βάθρο και για την νίκη, δεν σκέφτομαι αυτόν".

Ακόμα και αν δεν σκέφτεται τον Marquez, o Fabio, θα πρέπει να σκέφτεται σίγουρα τις Ducati, οι οποίες είναι κοντά του στο πρωτάθλημα, αν και αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στο Sachsenring.

"To ίδιο έλεγαν και για εμένα στο Mugello και στην Βαρκελώνη, ότι θα έχω πρόβλημα, αλλά αν εξαιρέσεις τις δυσκολίες τα πήγα καλά. Πιστεύω ότι θα παλέψουν για το βάθρο την Κυριακή (οι Ducati). Είναι αλήθεια ότι η πίστα ταιριάζει περισσότερο στην Yamaha, αλλά θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα αναβάτη και όχι μοτοσυκλέτας. Σήμερα ο Bagnaia ζορίστηκε πολύ, αλλά προσπαθώ να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να μην σκέφτομαι τους άλλους".

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Συστήματα Πέδησης Brembo στο ΜotoGP της Πίστας Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα