• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΕΔ3
Ταχύτερος ο Quartararo - Μισό δευτερόλεπτο διαφορά οι 12 πρώτοι!
Νέα 19/06/2021 - 12:06

Με τους αναβάτες των MotoGP να ψάχνουν μια θέση απευθείας στις ΚΑΤ2, οι ΕΔ3 ήταν όπως συνήθως επεισοδειακές και γεμάτες ένταση.

Στην αρχή του session πτώση είχε ο Enea Bastianini, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε ο Iker Lecuona. Μέχρι την μέση του session, οι αναβάτες δεν είχαν καταφέρει να περάσουν τον χθεσινό χρόνο του Miguel Oliveira και γενικά τα γυρολόγια ήταν πιο αργά από χθες. Ο Alex Rins είχε μηχανικό πρόβλημα 24 λεπτά πριν το τέλος και αναγκάστηκε να επιστρέψει στα pits για να αλλάξει μοτοσυκλέτα.

Την πρώτη επίθεση έκανε ο Jack Miller, o οποίος κατάφερε 13 λεπτά πριν το τέλος να κάνει χρόνο 1:20.526 και να βρεθεί στην κορυφή. Μόλις ένα λεπτό μετά όμως, ο Fabio Quartararo με τον χρόνο των 1:20.348 ανέβηκε στην πρώτη θέση στην οποία και έμεινε μέχρι το τέλος του session.

O Jack Miler βελτίωσε τον χρόνο του σε 1:20.404 και κράτησε την δεύτερη θέση, μπροστά από τον Johann Zarco (1:20.433), ο οποίος δεν είχε μέχρι τώρα εντυπωσιάσει με τους χρόνους του. 

Ο ταχύτερος από χθες, Miguel Oliveira, ήταν τέταρτος, συνεχίζοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, μπροστά από τον Aleix Espargaro. Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Jorge Martin, του οποίου η ανάρρωση φαίνεται πλέον να είναι πλήρης, ενώ έβδομος ήταν ο Takaaki Nakagami. 

O Francesco Bagnaia, που ήταν τελευταίος κατά τις ΕΔ2 χθες, κατάφερε να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2, κατακτώντας την όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι αδερφοί Marquez, με τον Marc να βρίσκεται στην 9η θέση και τον Alex στην 10η.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir πήρε την 11η θέση και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1, όπως και ο Maverick Viñales, που είχε πτώση 7 λεπτά πριν το τέλος, κάτι που του στοίχισε πολύ και τελικά έμεινε στην 13η θέση. Πτώση είχε επίσης ο Pol Espargaro, συνεχίζοντας ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο (3 πτώσεις σε 3 session) και έμεινε στην 19η θέση.

Σημάδια ελαφριάς βελτίωσης έδειξε ο Valentino Rossi, ο οποίος ήταν για λίγο 11ος και τελικά βρέθηκε στην 16η θέση, 9 δέκατα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα