• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 ΕΔ3
Πρώτος ο Raul Fernandez
Νέα 26/06/2021 - 13:45

Με σχεδόν όλους τους αναβάτες (εκτός από τους Augusto Fernandez και Cameron Beaubier) να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με χθες, προχώρησαν οι ΕΔ3 της Moto2.

Σε αυτές, ταχύτερος αναδείχθηκε ο Raul Fernandez, παρά την πτώση του στην τρίτη στροφή, στην μέση του session, με χρόνο 1:36.511. Πίσω του ήταν ο Marco Bezzechi, με χρόνο 1:36.710, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Jorge Navarro, με χρόνο 1:36.838. Στους συνδυασμένους χρόνους, την τρίτη θέση κράτησε ο Augusto Fernandez, με τον χθεσινό του χρόνο 1:36.744. Τέταρτος ήταν ο Somkiat Chantra, σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο και την πεντάδα έκλεισε ο Sam Lowes. 

Στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Raul Fernandez, Marco Bezzechi, Augusto Fernandez, Somkiat Chantra, Jorge Navarro, Sam Lowes, Remy Gardner (ο οποίος σε όλα τα session μέχρι τώρα έχει μείνει πιο πίσω από ότι τον συνηθίζουμε), Ai Ogura, Celestino Vietti, Tony Arbolino, Fabio Di Giannantonio, Lorenzo Dalla Porta, Marcel Schrotter και Thomas Luthi που φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός δοκιμαστικών ο Pedro Acosta!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα