• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 KAT
Pole position και νεο ρεκόρ γύρου για τον Jeremy Alcoba
Νέα 26/06/2021 - 14:37

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Jaume Masia, Xavier Artigas, Lorenzo Fellon και Izan Guevara. Για άλλη μια φορά, οι λάθος υπολογισμοί στέρησαν έναν τελευταίο γρήγορο γύρο από πολλούς αναβάτες, ενώ πτώση είχε ο Alberto Surra που τελικά δεν κατάφερε να γράψει χρόνο. Εκτός έμειναν επίσης ο Stefano Nepa και ο Ricardo Rossi που δεν συμμετείχαν μετά το ατύχημα κατά τις ΕΔ3 το πρωί.

Στα αρχικά στάδια των ΚΑΤ2, ο Kaito Toba, βρισκόταν ψηλά με χρόνο 1:41.889. 6 λεπτά πριν το τέλος, ο Jeremy Alcoba πέρασε μπροστά, με χρόνο 1:41.808, για να τον απομακρύνει από την κορυφή ο Sergio Garcia με 2 λεπτά να απομένουν, και χρόνο 1:41.473.

O Romano Fenati βρισκόταν σε έναν τρομερά γρήγορο γύρο και, 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κατάφερε να κάνει χρόνο 1:41.406 και να μπορέσει να βρεθεί πολύ κοντά στην πρώτη του pole position από το Silverstone το 2017, την ημέρα μάλιστα που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Max Biaggι, κλείνει τα πενήντα του χρόνια. Όμως, στον τελευταίο του γύρο, ο Jeremy Alcoba ήταν εκπληκτικός, οδήγησε με απίστευτη συγκέντρωση, εκμεταλλεύτηκε το slip stream και κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ γύρου και να πάρει την πρώτη του pole position, με χρόνο 1:41.194, αφήνοντας τον Romano Fenati δεύτερο. Την πρώτη σειρά θα συμπληρώσει αύριο ο Dennis Foggia.

Aπό την δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν ο Sergio Garcia, o Kaito Toba και ο Gabriel Rodrigo, ενώ την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν ο Niccolo Antonelli, o Darryn Binder και ο Xavier Artigas.

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός δοκιμαστικών ο Pedro Acosta!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα