• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: πάντα οι ίδιοι περιμένουν (για slipstream)
Και έχουν το θράσος να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους
Νέα 26/06/2021 - 10:21

Υπάρχει εδώ και μήνες η συζήτηση για τους αναβάτες της Moto3, οι οποίοι περιμένουν στην μέση της πίστας για κάποιο slip stream και ακολουθούν ο ένας τον άλλον σε μεγάλα γκρουπάκια. Αλλά τώρα τελευταία φαίνεται ότι το ίδιο συμβαίνει και στα MotoGP, όπως στις ΚΑΤ1 σήμερα, όπου οι αναβάτες σχημάτισαν ένα τρενάκι πίσω από τον Johann Zarco. O Jack Miller ήταν ανέκαθεν αντίθετος με αυτό, μια στάση που επανέλαβε σήμερα.

"Έχω εκφράσει ξεκάθαρα την άποψή μου στην επιτροπή ασφαλείας.Υπάρχουν αναβάτες που μπλέκουν πάντα σε αυτή την κατάσταση και, αν τους το αναφέρεις, υπερασπίζονται τους εαυτούς τους λέγοντας ότι δεν είναι επικίνδυνο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί η επόμενη μοτοσυκλέτα. Εδώ είναι MotoGP και δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Σήμερα πέτυχα τον Jorge Martin στην έκτη στροφή. Ένα από τα πιο γρήγορα σημεία της πίστας. Συνεχίζουν να το κάνουν αυτό και έχουν το θράσος να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι ένα κακό σόου. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει. Τέλος πάντων, τιμωρείσαι μόνο αν πέσεις ενώ υπάρχουν κίτρινες σημαίες, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Ξέρουν ποιοί είναι αυτοί".

Μετά το ξέσπασμα, ο Miller μίλησε για τις δυσκολίες του στο Assen και την 8η θέση στις κατατακτήριες.

"Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Η ταχύτητά μου δεν είναι άσχημη, αλλά δυστυχώς κατέληξα με μια κίτρινη σημαία και δεν μπόρεσα να κάνω τον τελευταίο μου γύρο στις ΚΑΤ2. Έχασα μια ευκαιρία, αλλά ο αγώνας είναι αύριο και αυτή δεν είναι η καλύτερη πίστα για εμένα".

Ο Miller δυσκολεύεται, ειδικά στους γρήγορους τομείς.

"Στην έκτη και στην δωδέκατη στροφή, ζορίζομαι πολύ. Εκεί πρέπει να είσαι πολύ ακριβής και αυτό είναι η αδυναμία μου.Πρέπει να δουλέψω εκεί. Όσο για τον ρυθμό μου, δεν είναι πολύ μακρυά (από τους πρώτους). Δεν είναι πολύ χάλια και πάντα κατάφερνα να βρίσκω κάτι παραπάνω στους αγώνες. Ο Quartararo φαίνεται αρκετά δυνατός και ο Viñales επίσης φαίνεται ότι αποφάσισε να τρέξει αυτό το Σαββατοκύριακο", αστειεύτηκε ο Miller. "H Yamaha απέδειξε ότι είναι πολύ γρήγορη. Η πίστα είναι τέλεια για την Μ1, αλλά φέτος, έχουμε ήδη δει ότι αυτά τα πράγματα αλλάζουν. Ο Bagnaia και ο Zarco, με μια καλή εκκίνηση, μπορούν να βγουν μπροστά και να κόψουν το ρυθμό. Αυτό θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία για το τέλος του αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Assen: Οι μεταδόσεις στην Cosmote TV

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Κανείς δεν ξέρει πως λειτουργούν τα λάστιχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα