• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP Ζέσταμα
Πρώτος ο Viñales - Έντονες φήμες για αποχώρηση από την Yamaha!
Νέα 27/06/2021 - 11:54

Το ζέσταμα των MotoGP σήμερα το πρωί χαρακτηρίστηκε περισσότερο από μια φήμη που κινείται αυτή τη στιγμή μέσα στο paddock, την οποία η Yamaha δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και αρνηθεί. H φήμη αφορά την ενδεχόμενη αποχώρηση του Viñales από την Yamaha το 2022! Η σχέση των δύο μερών δεν είναι καλή τον τελευταίο καιρό και υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Aprilia για τον Iσπανό αναβάτη. Ακόμα είναι φήμες που κινούνται στο χώρο του paddock, αλλά θα σας ενημερώσουμε για ο,τιδήποτε νεότερο.

Μέσα στην πίστα, αρχικά ο Marc Marquez βρέθηκε στην κορυφή με χρόνο 1:33.939, me 15 λεπτά να απομένουν. Ωστόσο, ο Viñales τον προσπέρασε μετά απτό 2 λεπτά, με χρόνο 1:33.327. Από πλευράς του, ο Fabio Quartararo ήταν ταχύτατος και πέρασε πρώτος με 1:32.898, για να μείνει με την σειρά του πίσω από έναν μαινόμενο Maverick Viñales, που 5.30 λεπτά πριν το τέλος πέτυχε τον χρόνο των 1:32.569 και έμεινε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος του session. 

Ο Quartararo ήταν δεύτερος, μπροστά από τον Alex Rins, ο οποίος, εξαιρουμένης της χθεσινής του πτώσης στις ΚΑΤ, έχει ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. Τέταρτος ήταν ο Takaaki Nakagami, μπροστά από τον Marc Marquez, ο οποίος θα έχει μια πολύ δύσκολη δουλειά αργότερα στον αγώνα καθώς ξεκινάει εικοστός. 

O Johann Zarco ήταν έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Pol Espargaro, βάζοντας τρεις από τις τέσσερις Honda στην δεκάδα. Eκπληκτική εμφάνιση από τον Iker Lecuona, που φαίνεται να βρίσκεται σε ένα τρομερό Σαββατοκύριακο, στην όγδοη θέση. Ο Francesco Bagnaia βρέθηκε στα τελευταία μέρη του session στην 9η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Valentino Rossi, που βρίσκεται σε ένα εκπληκτικά σταθερό, καλό Σαββατοκύριακο.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 Aγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Διαζύγιο Vinales – Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα