• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 Αγώνας
Άνετη νίκη για τον Raul Fernandez - 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 27/06/2021 - 14:35

Πρώτος έστριψε ο Aron Canet ακολουθούμενος από τους αναβάτες του Aki Ajo και τους αναβάτες της Elf. Ο πρώτος γύρος ήταν δραματικός, με τον Lorenzo Dalla Porta και τον Tony Arbolino να πέφτουν και να εγκαταλείπουν τον αγώνα.

Στον δεύτερο γύρο, ο Remy Gardner, περνάει τον Aron Canet στην 9η στροφή και μετέπειτα ο Canet θα βρεθεί πιο πίσω καθώς ο Lowes και ο Ogura πέρασαν μπροστά του. Ο Joe Roberts έπεσε στον τρίτο γύρο στην ένατη στροφή και εγκατέλειψε. 

Στον πέμπτο γύρο, ο Sam Lowes έκανε νέο ρεκόρ γύρου αγώνα με 1:37.211, αλλά στο τέλος του γύρου, στην έξοδο του σικέιν o Lowes και ο Gardner είχαν επαφή, κάτι που επέτρεψε στον Augusto Fernandez να περάσει μπροστά και να πετύχει νέο ρεκόρ γύρου αγώνα 1:37.158. Αργότερα ο Augusto Fernandez έχασε την θέση του από τον Sam Lowes και από τον Raul Fernandez, o οποίος θα έθετε απανωτά νέα ρεκόρ γύρου αγώνα. 

Ο Αugusto Fernandez ξαναπέρασε μπροστά στον 12ο γύρο ενώ ο Raul Fernandez πέρασε τον Sam Lowes και τον Remy Gardner και άρχισε να κυνηγά τον Augusto. O Fabio Di GIannantonio έπεσε στην 9η στροφή στον 16ο γύρο και εγκατέλειψε τον αγώνα. Πτώση είχε και ο Aron Canet στον 20ο γύρο, ενώ βρισκόταν μέσα στους πρώτους 8.

Μπροστά, ο Raul Fernandez πέρασε τον Augusto Fernandez και άρχισε κατευθείαν να ανοίγει την διαφορά, φτάνοντας το ρεκόρ γύρου αγώνα στο 1:36.690. Πιο πίσω, ο Remy Gardner προσπέρασε τους Lowes και Α. Fernandez για να πάρει τελικά την δεύτερη θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Augusto Fernandez, μπροστά από τον Sam Lowes.

Πέμπτος ήταν ο Marco Bezzechi, που έκανε καλή δουλειά καθώς ξεκίνησε 16ος. Στην έκτη θέση, ο Ai Ogura, μπροστά από τον Jorge Navarro. Όγδοος ήταν ο Xavi Vierge, ενώ πίσω του ήταν ο Marcel Schrotter που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του εντός δεκάδας. Την δεκάδα έκλεισε ο Celestino Vietti.

Επιστροφή στα βάθρα για τον Augusto Fernandez

Επόμενο άρθρο »

Απόλυτη κυριαρχία του Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 Aγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα