• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Oliveira αποκαλύπτει ότι τον προσέγγισε η Yamaha
Αλλά παραμένει πιστός στην ΚΤΜ
Νέα 03/07/2021 - 13:48

Ο αναβάτης της Red Bull KTM, Miguel Oliveira αποκάλυψε ότι η Monster Energy Yamaha τον προσέγγισε για να αντικαταστήσει τον Maverick Viñales το 2022, αλλά, όπως αναφέρει, απέρριψε την προσφορά για να τιμήσει το συμβόλαιο που ήδη έχει με την KTM. 

Με την κίνηση του Viñales δημιουργείται ένα κενό στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha για το 2022, ένα κενό που όλοι περιμέναμε ότι θα κάλυπτε ο Franco Morbidelli. Οι κινήσεις της Yamaha βέβαια τόσο προς τον Toprak Razgatlioglu όσο και προς τον Miguel Oliveira απ'οτι φαίνεται, αποκαλύπτουν ότι η Yamaha εξετάζει και άλλες λύσεις. 

Ο Miguel Oliveira έχει συμβόλαιο με την KTM μέχρι το 2022 και, σε αντίθεση με την περίπτωση του Viñales, και τα δύο μέρη είναι ευχαριστημένα από την συνεργασία. 

"Η αγορά και τα συμβόλαια", ανέφερε ο Oliveira σε πορτογαλικό μέσο ενημέρωσης, " ειδικά αυτές τις μέρες, έρχονται να δείξουν ότι - και ήδη έχουμε μια δύο περιπτώσεις - όταν δεν υπάρχει επιθυμία από το ένα μέρος, τα συμβόλαια αυτά σπάνε. Πλέον το να έχεις ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν αξίζει πολλά ".

" Η αφοσίωσή μου βρίσκεται στην ομάδα από πέρυσι και για δύο χρόνια και δεν θα κάνω πίσω σε αυτό. Φυσικά, αυτή η κίνηση του Viñales προκάλεσε νευρικότητα στις συζητήσεις για το μέλλον και αυτός ήταν και ένας λόγος που προσεγγίστηκα, αλλά όπως είπα η αφοσίωσή μου παραμένει στην KTM. Είναι μια εκπληκτική ομάδα με την οποία μπορώ να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και έχω συμβόλαιο μαζί τους. Όσο είμαι εδώ υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει ".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Cadalora: η Aprilia δεν θα ταιριάξει στον Viñales

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovizioso θέλει να γυρίσει στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα