• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Mick Doohan είναι συντετριμμένος
Λόγω της ακύρωσης του αγώνα της Αυστραλίας
Νέα 06/07/2021 - 19:21

O Mick Doohan δήλωσε ότι είναι "απόλυτα συντετριμμένος" με την ακύρωση του αγώνα στο Philip Island. Είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που η πανδημία του Covid-19 έχει αναγκάσει την Dorna να ακυρώσει το Grand Prix της Αυστραλίας. 

Αυτή την χρονιά βέβαια τα πράγματα είναι ιδιαίτερα επώδυνα, καθώς όχι μόνο ο Jack Miller πλέον είναι ένας οδηγός που κερδίζει αγώνες, αλλά και στην Moto2 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ο Αυστραλός Remy Gardner. 

"Είμαι απόλυτα συντετριμμένος που δεν θα διοργανώσουμε το Grand Prix της Αυστραλίας ούτε φέτος, στο Philip Island, ειδικά λόγω της φόρμας στην οποία βρίσκονται ο Jack Miller στα MotoGP και ο Remy Gardner στην Moto2. Ειδικά ο τελευταίος, θα μπορούσε να βρίσκεται σε μια θέση όπου θα κέρδιζε το πρωτάθλημα της Moto2 στο Philip Island", ανέφερε ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των 500cc, Mick Doohan. 

Αν και οι Αυστραλοί οπαδοί δεν θα έχουν την χαρά να απολαύσουν φέτος τον Gardner στην Moto2, μπορούν τουλάχιστον να αναμένουν με ανυπομονησία το 2022, όπου θα μπορούν να δουν τον Jack Miller και τον Remy Gardner να αγωνίζονται στα MotoGP. 

"Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο για να επιστρέψουμε στην Βικτώρια, αλλά ανυπομονούμε να δούμε τους Αυστραλούς οπαδούς το 2022 και να κάνουμε άλλο ένα φανταστικό τριήμερο - αυτή τη φορά με δύο τοπικούς οδηγούς, τον Jack Miller και τον Remy Gardner, να βρίσκονται στο grid της μεγάλης κατηγορίας", δήλωσε ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta. 

Επόμενο άρθρο »

Joan Mir: Η Suzuki μοιάζει πιο νευρική από την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώνεται ο αγώνας της Αυστραλίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα