• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: Το στυλ των αναβατών μας βοηθάει...
...να ξεπεράσουμε τα μειονεκτήματα
Νέα 09/07/2021 - 12:16

H Ducati φτάνει στο καλοκαιρινό διάλειμμα με τρεις από τους αναβάτες της να βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Παρόλα αυτά, όλοι βρίσκονται πίσω από τον Fabio Quartararo που με την Yamaha βρίσκεται στην πρώτη θέση. 

Ο Davide Tardozzi εμφανίζεται θετικός επί του θέματος. 

"Ανυπομονούμε για την πρώτη νίκη του Pecco, ο οποίος έφτασε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά ήταν άτυχος. Ο Jack από την άλλη είχε μια δύσκολη αρχή στη σεζόν, αλλά ήταν έξυπνος και οι δύο νίκες του τον έφεραν σε καλό σημείο. Οι χειρότεροί μας αγώνες ήταν σε πίστες που μας αρέσουν, όπως το Qatar και το Mugello. Με έναν τρόπο αυτό είναι αστείο ", ανέφερε σαρκαστικά. 

Το πιο σημαντικό απ'όλα είναι ότι η Ducati φαίνεται να λειτουργεί πλέον με το νέο πίσω ελαστικό της Michelin που εισήχθη πέρυσι και τους προκαλούσε προβλήματα. 

"Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά των μηχανικών μας γιατί κατανόησαν τα προβλήματα που μας προκαλούσε πέρυσι το ελαστικό. Τον χειμώνα δούλεψαν καλά, έδωσαν στους αναβάτες μας κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει.Θα έχουμε επίσης κάτι καινούργιο για το τελευταίο μέρος της σεζόν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλά και να μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι και τον τελευταίο αγώνα ".

Ο μάνατζερ της ομάδας επίσης για τις αρετές των αναβατών του, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι οι τέσσερις από αυτούς έχουν φέρει τουλάχιστον ένα βάθρο στην Ducati φέτος. 

"Το οδηγικό στυλ του Zarco, του Miller, του Bagnaia, όπως και του Jorge Martin βοηθάει πολύ στο να μειώσουμε τα μειονεκτήματα των αδύναμων σημείων της μοτοσυκλέτας μας".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: O Dovi δεν ήταν ανταγωνιστικός με την RS-GP

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Το να αντικαταστήσω τον Rossi ήταν μεγάλη ευθύνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα