• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Ο Bezzechi κάνει πολύ καλή δουλειά
Είναι πιο προετοιμασμένος για τα MotoGP
Νέα 11/07/2021 - 21:38

Έχοντας πάρει τις πρώτες του νίκες πέρυσι, μαζί με άλλα πέντε βάθρα, ήταν από τους υποψήφιους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 και αναμενόταν να μετακινηθεί στα MotoGP το 2022.

Αλλά ο αναβάτης της VR46 έφτασε μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα χωρίς νίκη και βρίσκεται αυτή την στιγμή τρίτος στην βαθμολογία, μακρυά από τους αναβάτες του Aki Ajo που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. 

Μέχρι τώρα, ο Bezzechi δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά που θα περίμεναν πολλοί για έναν αναβάτη που αναμένεται να ανέβει στα MotoGP. Αλλά ο εργοστασιακός οδηγός της Ducati και μέλος της ακαδημίας VR46, όπως και ο Bezzechi, Francesco Bagnaia, θεωρεί ότι η σεζόν του Bezzechi είναι καλύτερη απ'οτι φαίνεται και παρόλο που κατέχει την ίδια θέση στο πρωτάθλημα με πέρυσι την ίδια εποχή, ότι είναι πιο προετοιμασμένος για τα MotoGP. 

"Θεωρώ ότι το επίπεδο φέτος στην Moto2 είναι πολύ ψηλό", δήλωσε ο Bagnaia. "O Bezzechi κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι προφανές ότι ο Ajo έχει κάτι παραπάνω τόσο όσον αφορά τους αναβάτες όσο και όσον αφορά όλο το πακέτο".

" Αν κοιτάξουμε τους αγώνες, είναι ξεκάθαρο ότι ο Marco κάνει ο, τι καλύτερο μπορεί. Πιέζει σαν τρελός από την αρχή του αγώνα. Νομίζω ότι κάνει τρομερή δουλειά. Φέτος είναι πιο προετοιμασμένος για να ανέβει στα MotoGP ".

"Αλλά αυτή την στιγμή, η ομάδα του Aki Ajo έχει βρει κάτι το οποίο επιτρέπει στους αναβάτες της να βρίσκονται συνέχεια μπροστά".

Ο Marco Bezzechi, που απέρριψε την πρόταση της Aprilia για φέτος (όπως και ο Fabio Di Giannantonio και ο Joe Roberts), είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για να πάρει μια θέση στην Aramco VR46 του χρόνου στα MotoGP,  αν ο Rossi δεν κρατήσει την θέση για τον ίδιο. 

Αν ο Rossi κρατήσει την θέση, τότε οι φήμες θέλουν τον Bezzechi να μπαίνει στην λίστα ενδεχόμενων αναβατών της Petronas για τα MotoGP. 

 

Επόμενο άρθρο »

Di Giannantonio: Tα MotoGP θα είναι μεγάλη αλλαγή

« Προηγούμενο άρθρο

H Yamaha στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα