• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένας στάρ στην πίστα!
2ος γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting
4auto 18/07/2021 - 22:49
H Rotax Hellas εκτός από τους κορυφαίους Αυστριακούς κινητήρες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και τα καρτ DR Racing. Στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2021, που διεξήχθη, σήμερα στην πίστα καρτ της Καλαμάτας, η Rotax Hellas συμμετείχε επίσημα δηλώνοντας έτσι σεβασμό στον Εθνικό θεσμό πέρα από το ''δικό'' της, Rotax MAX Challenge.
O Φαίδωνας Παπαφιλίππου, ο κορυφαίος σήμερα Έλληνας ''διεθνής'' οδηγός στην κατηγορία Mini, διαπρέποντας στις πίστες της Ευρώπης στις κορυφαίες Παγκόσμιες διοργανώσεις με την επίσημη ομάδα του εργοστασίου της DR Racing, ήταν εκεί, στη Καλαμάτα, μαζί με την ελληνική ομάδα της DR Racing με επικεφαλή τον Δημήτρη Γαλάτση.
Αν και η συμμετοχή είχε τον χαρακτήρα δοκιμής και προπόνησης, ενόψει του δύσκολου διεθνούς προγράμματος που έρχεται για τον Έλληνα οδηγότον Σεπτέμβριο, ο Φαίδωνας και η ομάδα της DR Racing δουλεψαν, δοκίμασαν και πειραματίστηκαν στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους!
Φυσικά ο ''πρωταγωνιστής'' ήταν ένας, ο 11χρονος πιλότος Φαίδωνας Παπαφιλίππου! Ξεκίνησε από τα χρονομετρημένα παίρνοντας την pole position, ήταν πρώτος και στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό στους γύρους σχηματισμού ο κινητήρας του ''παρέδωσε πνεύμα'' κι εγκατέλειψε!
Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας, με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων οδηγών που παίρνουν μέρος στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting στην κατηγορία Mini (8-12 χρονών).
Οι τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου:
1. Νικόλας Σουβατζόγλου Διαφορά -
2. Βασίλης Μαλάμης +0.182
3. Θάνος Ζάχος +0.270
Και στις αντίστοιχες θέσεις της ηλικιακής κλάσης mini b (8-10 ετών)
dir="auto">1. Θάνος Ζάχος
2. Αντώνης Βούρος
3. Νίκος Καραγιάννης

Επόμενο άρθρο »

Ford GT Περιορισμένης παραγωγής Heritage Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Abarth 695 Esseesse: Για συλλέκτες που ψάχνουν τις απόλυτες επιδόσεις

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ME THN DUCATI:
  • ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ 2024
  • ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ