• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Δεν θέλω να σταματήσω το 2022
Αλλά θέλω μια ομάδα που να μπορώ να εμπιστευτώ
Νέα 21/07/2021 - 22:32

Εμπιστοσύνη. Μια λέξη που ο Maverick Viñales χρησιμοποιεί πολύ. Την ψάχνει στα πέντε χρόνια που είναι στην Yamaha και ίσως την έχει βρει κάποιες φορές. Αλλά για το 2022, ο Ισπανός αναβάτης αποφάσισε να βάλει ένα τέλος και να ψάξει αλλού. Όλοι γνωρίζουμε την απόφασή του να φύγει από την Yamaha αλλά όλοι αναρωτιόμαστε που θα βρίσκεται ο Top Gun του χρόνου. 

Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες θέσεις, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μια ελέυθερη θέση στην εργοστασιακή Yamaha ήταν πριν λίγο καιρό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν στον κόσμο του MotoGP. 

Ο Maverick βρισκόταν πρόσφατα στην Βαρκελώνη, οδηγώντας μια Yamaha R1 μαζί με τον  Jack Miller και τον Alex Rins, με Ducati Panigale V4 και Suzuki GSX-R 1000 αντίστοιχα. Στο τέλος της ημέρας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν είπε πολλά, αλλά ξεκαθάρισε περαιτέρω τι είναι αυτό που ψάχνει για το 2022.

"Δεν είναι θέμα μοτοσυκλετών ή ομάδων. Είναι θέμα που αφορά την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι γύρω μου για να αποδώσω. Είναι πολύ δύσκολο στα MotoGP. Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να δώσεις όλο σου το είναι. Το εκνευριστικό για εμένα είναι να μην μπορώ να το κάνω αυτό".

Ο Maverick επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πλάνα για το 2022.

"Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ μετά από αυτό το διάλειμμα. Δεν σκέφτομαι ακόμα για το 2022, γιατί δεν υπάρχει νόημα να το κάνω τώρα. Δεν έχω συμβόλαιο. Θα το πάρω χαλαρά και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν ξέρω τίποτα για τώρα".

Η πιθανότητα μιας χρονιάς εκτός αγώνων δεν συγκινεί τον Viñales, που αυτή την στιγμή έχει πολλές επιλογές μπροστά του. 

"Δεν είναι εύκολο γιατί το πραγματικά σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι. Σε αυτό το σπορ το να μείνεις εκτός για έναν χρόνο μπορεί να είναι πρόβλημα. Αλλά πρέπει να μπορώ να το απολαμβάνω, πρέπει να μπορώ να περνάω καλά και να μπορώ να αποδώσω τα μέγιστα".

Επόμενο άρθρο »

O Garrett Gerloff παραμένει στα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν νιώθω σαν "συνταξιούχος"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα