• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WORLDSBK: Most ΕΔ
Πρώτος ο Razgatlioglu, ταχύτερος στο βρεγμένο ο Gerloff
Νέα 06/08/2021 - 17:52

Τα Superbikes εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο αυτοκινητοδρόμιο του Most στην Τσεχία, με τον Toprak Razgatlioglu να ανεβαίνει στην κορυφή των ΕΔ1 και γενικά της Παρασκευής, καθώς η βροχή κατά τις ΕΔ2 δεν επέτρεψε την βελτίωση των χρόνων. Στις ΕΔ2 ταχύτερος ήταν ο Garrett Gerloff.

Στις ΕΔ1 την πρώτη θέση είχε μέχρι σχεδόν το τέλος του session o Scott Redding, ο οποίος έγραφε καλούς γύρους μέχρι που ο Toprak Razgatlioglu εξαπέλυσε την επίθεσή του στα τελευταία λεπτά και πήρε την πρώτη θέση, με δεύτερο τον Alex Lowes που επίσης βρήκε ρυθμό στα τελευταία μέρη του session. Ο Scott Redding πήρε τελικά την τρίτη θέση, βάζοντας τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές (Yamaha, Kawasaki, Ducati) στις τρεις πρώτες θέσεις.  Εκπληκτική απόδοση είχε ο Marvin Fritz (συμμετοχή wild card για την Yamaha) ο οποίος βρέθηκε κάποια στιγμή πρώτος, για να τελειώσει τελικά το session στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Andrea Locatelli. O πολυπρωταθλητής, Jonathan Rea, τερμάτισε έκτος, μπροστά από τον Τom Sykes. Όγδοος ήταν ο Alvaro Bautista, ενώ πίσω του, άλλη μια συμμετοχή wild card, ο τοπικός Karel Hanika, εντυπωσίασε κατακτώντας θέση μέσα στην δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Garrett Gerloff.

Στην αρχή των ΕΔ2 οι ουρανοί άνοιξαν και κανείς δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από το πρωί, με μόλις δεκατέσσερις αναβάτες συνολικά να σημειώνουν κάποιον χρόνο στις ΕΔ2. Σε αυτές, ο Garrett Gerloff ήταν ταχύτερος, μπροστά από τον Razgatlioglu, ο οποίος έκανε μόλις δύο γύρους στις ΕΔ2, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Andrea Bassani που ήταν 12ος το πρωί. Ο Alvaro Bautista ήταν τέταρτος ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Marvin Fritz που συνεχίζει να εκπλήσσει και στο βρεγμένο. Πολλά μεγάλα ονόματα αποφάσισαν να μην βγουν στις ΕΔ2, όπως ο Jonathan Rea, o Alex Lowes, o Μichael Rubens Rinaldi και ο Scott Redding. Ακόμα και από τους 14 αναβάτες που βγήκαν τελικά στις ΕΔ2, μόλις 9 κατάφεραν να θέσουν χρόνο μέσα στο 107% του πρώτου, οδηγώντας μας σε ένα από τα πιο περίεργα session της χρονιάς. 

 

Επόμενο άρθρο »

Styria: Μοto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα