• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Massimo Rivola: Η Aprilia μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα
Το 2023
Νέα 05/09/2021 - 23:16

Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πολύ υψηλά επίπεδα στην Aprilia. Με το πρώτο βάθρο μετά από 20 χρόνια και έναν νέο σταρ που θα ξεκινήσει να αγωνίζεται από το επόμενο Σαββατοκύριακο, έχουν φέρει την πεποίθηση ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο Massimo Rivola δήλωσε ότι πιστεύει πως η Aprilia μπορεί να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2023.

"Το 2023, γιατί όχι;" ανέφερε ο Rivola. "To 2022 είναι νωρίς. Πρέπει ακόμα να συνηθίσουμε να παλεύουμε και να βρισκόμαστε σταθερά στις θέσεις που μετράνε. Το ότι ο Aleix κέρδισε τον Miller στους τελευταίους γύρους του Silverstone ήταν εκπληκτικό. Αξίζαμε να ανέβουμε στο βάθρο".

Ο Rivola μίλησε επίσης για το ντεμπούτο του Maverick Viñales: "Αν ο Maverick βρήκε το πάθος του μετά από μόλις μια μέρα τεστ, αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν και πολύ κρυμμένο (το πάθος του). Όπως γνωρίζουμε, είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Καταλαβαίνω τα λόγια του για την χαρά του να επιστρέφεις στην κατάσταση όπου το διασκεδάζεις. Στην αρχή, όλα είναι συνήθως καλά. Ο Viñales προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην μοτοσυκλέτα ".

"Ο στόχος μας τώρα είναι να προετοιμαστούμε για το 2022. Την ίδια στιγμή ο δικός του στόχος (του Viñales) είναι να είναι όσο ταχύτερος γίνεται. Αυτή την στιγμή δεν έχει να μας αποδείξει κάτι, απλά πρέπει να περάσει χρόνος και να κάνει χιλιόμετρα. Επίσης είμαστε πολύ περίεργοι να τον δούμε στον αγώνα. Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι θα αγωνιστεί στην Aragon γιατί η ταχύτητα με την οποία μαθαίνει είναι εκπληκτική. Η προσέγγιση μου δεν αλλάζει. Ελπίζω να δουλέψει και με εκείνον ".

 

Επόμενο άρθρο »

Taramasso: Η Aragon είναι μια πίστα με προκλήσεις

« Προηγούμενο άρθρο

6ος ο Περιστεράς στο Magny-Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα