• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Η Aragon είναι η χειρότερη πίστα για εμένα
Νέα 08/09/2021 - 19:58

Στον Fabio Quartararo δεν αρέσει η Aragon και δεν το κρύβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι γρήγορος. Είχε πάρει την pole position στην MotorLand πέρυσι, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον αγώνα. Αλλά ο αναβάτης της Yamaha μπορεί να κοιμάται ήσυχος, γιατί η διαφορά 65 βαθμών που έχει από τον Mir είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα. 

"Η Aragon είναι ίσως η χειρότερη πίστα στο ημερολόγιο, όχι για την Yamaha αλλά για εμένα", παραδέχτηκε ο Fabio Quartararo. "Έχω υπάρξει γρήγορος στο παρελθόν. Είχα πάρει την pole position πέρυσι, αλλά ποτέ δεν ήμουν σταθερός. Οπότε υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα να διορθώσουμε και θέλω να μάθω πως να το κάνω σε αυτή την πίστα".

Ο Cal Crutchlow θα βρίσκεται επίσης στην Ισπανία στο πλάι του Quartararo. Μετά το Misano, o Cal θα επιστρέψει στον ρόλο του δοκιμαστή αναβάτη, αφήνοντας την θέση στον Franco Morbidelli. 

"Πέρασα καλά στο Silverstone με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha και, πάνω απ'όλα, νιώθω ότι έκανα καλή δουλειά", δήλωσε ο Cal. "Ανυπομονώ να κάνω περισσότερους γύρους στην M1, αυτή την φορά στην Aragon. Δεν είναι μια εύκολη πίστα, αλλά συνήθως είμαι ανταγωνιστικός εκεί, οπότε θα είναι τέλειο να οδηγήσω και να δουλέψω παραπάνω".

Επόμενο άρθρο »

O Zarco οδήγησε την Darmah 900SS πάνω από 900 χιλιόμετρα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ότι κάναμε στο παρελθόν

Χορηγοί