• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναρτήσεις Öhlins για BMW S1000 RR
Από την eXTra products
Νέα Αγοράς 09/09/2021 - 14:08

H eXTra products παρουσίασε τη σειρά αναρτήσεων της Σουηδικής Öhlins για την Super Bike S1000 RR της BMW .

Η σειρά περιλαμβάνει το πίσω αμορτισέρ TTX GP τεχνολογίας twin tube, το αμορτισέρ τιμονιού SD R&T και δυο cartridge κιτ μπροστινού συστήματος, το τεχνολογίας twin tube ΤΤΧ 25 και το NIX 30.

Η σειρά αμορτισέρ TTX GP είναι η κορυφαία σειρά της Ohlins που με την τεχνολογία Twin Tube (διπλού σωλήνα) ξεχωρίζει την λειτουργία της απόσβεσης συμπίεσης από την απόσβεση επαναφοράς. Τα αμορτισέρ της σειράς TTX GP είναι πλήρως ρυθμιζόμενα με ξεχωριστή εξωτερική ρύθμισης της απόσβεσης συμπίεσης και της απόσβεσης επαναφοράς. Ρυθμιζόμενα είναι επίσης, το μήκος του αμορτισέρ και η προφόρτιση του ελατηρίου που για ευκολία είναι με remote υδραυλικό μηχανισμό.

Το αμορτισέρ τιμονού Αζώτου Λαδιού της σειράς SD R&T είναι επίσης εξωτερικά ρυθμιζόμενο .

Το cartridge kit ΤΤΧ 25, για αντικατάσταση του εσωτερικού μηχανισμού cartridge στο στάνταρ μπροστινό σύστημα, είναι επίσης τεχνολογίας Twin Tube (διπλού σωλήνα) με ξεχωριστή λειτουργία απόσβεσης συμπίεσης και απόσβεση επαναφοράς, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με εξωτερικές ρυθμίσεις απόσβεσης συμπίεσης, απόσβεσης επαναφοράς και προφόρτισης ελατηρίου.

Το cartridge kit NIX 30, για αντικατάσταση του εσωτερικού μηχανισμού cartridge στο στάνταρ μπροστινό σύστημα, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με εξωτερικές ρυθμίσεις απόσβεσης συμπίεσης, απόσβεσης επαναφοράς και προφόρτισης ελατηρίου.

Τα προϊόντα της Ohlins θα τα βρείτε στην eXTra products Καλλιρρόης 55 Αθήνα - 210 9213286

 

H στο E-Shop της eXTra products

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Motoshow and Electric Bikes Festival 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Προωθητική ενέργεια Suzuki V-STROM 650

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα