• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Rins: Είναι μια ιδιαίτερη πίστα για εμένα
Joan Mir: Θέλω ακόμα να παλέψω
Νέα 09/09/2021 - 17:38

Πέρυσι, ο Alex Rins έσπασε την "ξηρασία" νικών της GSX-RR με την νίκη του στην Aragon, μπροστά από τον Alex Marquez, ενώ ο Joan Mir βγήκε τρίτος. Στον επόμενο αγώνα, και οι δύο αναβάτες της Suzuki ήταν στο βάθρο, πίσω από τον Franco Morbidelli, ενώ στην Valencia ο Mir πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. 

Αλλά μετά από αυτά τα σερί, η Suzuki εξαφανίστηκε με τους αναβάτες της να μην έχουν ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου εδώ και 14 αγώνες. Στην περίπτωση του Rins, φτάσαμε μέχρι το Silverstone μόνο και μόνο για να ανέβει στο βάθρο και θα ήθελε να συνεχίσει με αυτή την δυναμική σε μια πίστα που νιώθει σαν το σπίτι του. 

"Η MotorLand έχει μια απίστευτη διαρρύθμιση, αλλά το πιο σημαντικό είναι η προσωπική του σημασία για εμένα. Είναι πολύ κοντά στην Valdealgorfa, όπου περνούσα τα καλοκαίρια με τους παππούδες μου, οπότε το νιώθω σαν σπίτι μου", δήλωσε ο Rins.

"Ερχόμαστε εδώ σε μια καλή στιγμή μετά τοβ Silverstone και αυτή η πίστα είναι ιδιαίτερη για εμένα, καθώς πέρυσι πήρα πολλούς βαθμούς στους δύο αγώνες που έγιναν εδώ".

" Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από πέρυσι, πήρα μια πολύ ωραία νίκη και η αίσθηση ήταν φανταστική. Σημαίνει ότι έρχομαι σε αυτόν τον αγώνα με κίνητρο και αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την δεύτερη θέση μου στο Silverstone πριν δύο εβδομάδες ".

Ο ομόσταυλός του, Joan Mir, είχε μια χειρότερη εμπειρία στο Silverstone, καθώς τερμάτισε ένατος, μετά από προβλήματα με το μπροστινό και βρίσκεται δεύτερος σε την βαθμολογία με 65 βαθμούς διαφορά από τον Quartararo. 

" To Silverstone δεν πήγε καλά για εμένα στο τέλος και η διαφορά στην βαθμολογία ανέβηκε, αλλά είμαι δεύτερος στο πρωτάθλημα και ακόμα θέλω να παλέψω", ανέφερε ο Mir. 

"Μετά το Silverstone δουλεύουμε σκληρά για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πως θα πάρουμε την μέγιστη απόδοση από την μοτοσυκλέτα και νιώθω σίγουρος".

" Η MotorLand είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ γιατί έχει σχετικά γρήγορες στροφές και αυτού του είδους το "corkscrew" που την κάνει πολύ ιδιαίτερη, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία στροφών, γωνιών και ανηφοροκατηφόρων. Είναι μια διαφορετική πίστα γιατί αλλάζει από τομέα σε τομέα".

"Πάντα μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ. Ίσως το πιο απαιτητικό σημείο είναι ο πρώτος τομέας γιατί έχει γρήγορες αλλαγές από πλευρά σε πλευρά. Επίσης ο τρίτος τομέας, όπου υπάρχουν επίσης πολλές δυνατές στροφές".

"Μετά έχεις τον τελευταίο τομέα, όπου είναι σαν να κάνεις ένα διάλειμμα. Πέρυσι πήρα δύο βάθρα εδώ, οπότε φέτος σκέφτομαι την βελτίωση και να παλέψω για την νίκη, ή έστω να είμαι πάλι στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin έτοιμη για τις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες της Aragón

« Προηγούμενο άρθρο

O Zarco οδήγησε την Darmah 900SS πάνω από 900 χιλιόμετρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα