• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP ΕΔ1
Με σχεδόν ένα δευτερόλεπτο διαφορά ο Marc Marquez
Νέα 10/09/2021 - 13:32

Ο Marc Marquez έδειξε να πετάει στις ΕΔ1 στην MotorLand, μια πίστα στην οποία έχει ήδη κερδίσει έξι φορές στο παρελθόν. Η MotorLand, όπως και το Sachsenring, είναι μια πίστα αντίθετη στην φορά του ρολογιού, κάτι που σημαίνει ότι το χέρι του Marquez (που δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως), δεν πιέζεται τόσο σε αυτές. Ο Ισπανός αναβάτης βρέθηκε από την αρχή στην κορυφή και παρόλο που οι Joan Mir, Francesco Bagnaia, Jack Miller και Fabio Quartararo κατάφεραν να τον πλησιάσουν σε κάποιες φάσεις, ο Marquez ήταν ασταμάτητος. 

Λίγο πριν το τέλος, ο Ισπανός βγήκε με μαλακά ελαστικά στην πίστα και σε έναν απίστευτο γύρο, έκανε χρόνο 1:48.048, ευρισκόμενος 0,971 δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο, Joan Mir, με χρόνο 1:49.019! Την τριάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia με 1:49.193.

Πολύ δυνατός ήταν ο Alex Marquez, ο οποίος κατάφερε στα τελευταία στάδια να πάρει την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Jack Miller, ενώ ο Aleix Espargaro ήταν έκτος. 

Τον έβδομο καλύτερο χρόνο έκανε ο Johann Zarco, με τον Fabio Quartararo να περιορίζεται τελικά στην όγδοη θέση. Ένατος ήταν ο Takaaki Nakagami και την δεκάδα έκλεισε ο Pol Espargaro. 

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν επίσης οι Enea Bastianini και Cal Crutchlow, με τον rookie Ιταλό να κάνει τον 11ο καλύτερο χρόνο, μπρόστα από τον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε για μεγάλο μέρος του session μέσα στην δεκάδα. 

Ο Valentino Rossi είχε πτώση 13 λεπτά πριν το τέλος, στην πέμπτη στροφή και τελικά περιορίστηκε στην 20η θέση, ενώ ο Maverick Viñales, στο πρώτο του session με την Aprilia, ήταν 19ος.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin έτοιμη για τις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες της Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα