• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP KAT
Pole position και νέο ρεκόρ γύρου για τον Bagnaia, 1-2 για την Ducati
Νέα 11/09/2021 - 16:54

TO 1:47.293 ήταν αρκετό για τον Johann Zarco ώστε να περάσει από τις ΚΑΤ1 στην πρώτη θέση. Πίσω του, και με ελάχιστη διαφορά, βρέθηκε ο Brad Binder, που κατανάλωσε όμως το τελευταίο του καινούριο μαλακό ελαστικό. Ο Iker Lecuona και ο Alex Marquez έφτασαν κοντά αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στις ΚΑΤ2, όπως και ο Maverick Viñales. O νέος αναβάτης της Aprilia, απείλησε τους δύο πρώτους, παίρνοντας για λίγο την τρίτη θέση, ενώ ο περσινός νικητής, Alex Rins, είχε τις χειρότερες κατατακτήριες του φέτος και θα ξεκινήσει αύριο από την 20η θέση.

Στις ΚΑΤ2, o Franccesco Bagnaia έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση, με χρόνο 1:46.908, ρίχνοντας από την κορυφή τον Enea Bastianini. Την ίδια στιγμή, ο Jack Miller έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, κάνοντας το 1-2 για την Ducati, πριν ο Marc Marquez τους χωρίσει στην μέση.

Στο έβδομο λεπτό, ο Jorge Martin κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση, αλλά κατευθείαν ο Fabio Quartararo, που πάντα είναι εκπληκτικός στις κατατακτήριες, έκανε χρόνο 1:46.727 και πέρασε μπροστά. 

Όμως λίγο πριν το τέλος, ο Francesco Bagnaia κατάφερε να κάνει έναν εκπληκτικό γύρο, να διαλύσει το παλιό ρεκόρ γύρου (του Marc Marquez από το 2015) και να πάρει την pole position με χρόνο 1:46.322. Στον τελευταίο του γύρο, o Jack Miller έκανε χρόνο 1:46.688, κάνοντας το πρώτο 1-2 στις κατατακτήριες για την Ducati από το 2018. Ο Fabio Quartararo έμεινε στην τρίτη θέση και για άλλη μια φορά θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Στην δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει αύριο ο Marc Marquez που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ δίπλα του θα είναι ο Jorge Martin και ο Aleix Espargaro. Πίσω τους, ο Joan Mir δεν κατάφερε να βρεθεί στις δύο πρώτες σειρές και θα ξεκινήσει αύριο από την έβδομη θέση, μπροστά από τους Pol Espargaro και Enea Bastianini. 

Tέλος, στην τέταρτη σειρά θα είναι αύριο οι Johann Zarco, Takaaki Nakagami και Brad Binder, που δεν κατάφερε με το μεσαίο ελαστικό που είχε στην διάθεσή του να ανέβει θέσεις στις ΚΑΤ2.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα