• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Η νίκη στην Aragon μου δίνει στην σωστή ενέργεια για το Misano
Νέα 15/09/2021 - 15:54

Η πρώτη νίκη στα MotoGP για τον Francesco Bagnaia δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή: μόλις λίγες μέρες πριν το Misano, τον αγώνα εντός έδρας για αυτόν και την Ducati. Τώρα που ξεπεράστηκε αυτό, ο αναβάτης από το Piedmont μπορεί να αναζητήσει το τέλος της σεζόν με διαφορετικό τρόπο.

53 βαθμοί είναι μια μεγάλη διαφορά από τον Quartararo με μόλις πέντε αγώνες να απομένουν, αλλά ο Bagnaia δεν είναι ένας αναβάτης που παραιτείται εύκολα. Επίσης το Μisano είναι μια πίστα που του αρέσει πολύ. Προπονείται συχνά εκεί με την Panigale, ενώ πέρυσι στον δεύτερο αγώνα εκεί ήταν πρώτος, μέχρι που έκανε ένα λάθος. 

"Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από τον αγώνα της Κυριακής, αλλά νιώθω ήδη έτοιμος για τον επόμενο" ανέφερε ενθουσιασμένος ο Bagnaia. "H νίκη της Κυριακής στην Aragon ήταν φανταστική και μου έδωσε την σωστή ενέργεια για το Misano. Η ομάδα μου και εγώ κάνουμε φανταστική δουλειά και νιώθω πολύ άνετα να οδηγώ την Desmosedici GP μου, οπότε έιμαι αισιόδοξος για αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ και προπονούμαι συχνά εκεί με την Panigale V4 μου. Επίσης, πέρυσι πήρα το πρώτο μου βάθρο στα MotoGP εκεί. Είμαι πολύ αποφασισμένος και έτοιμος να παλέψω ξανά για την νίκη μπροστά στους οπαδούς μας".

Ο Miller επίσης είναι έτοιμος για το Misano. Στην Aragon ήταν ανταγωνιστικός στις δοκιμές αλλά στον αγώνα κάτι έλειπε.

"Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε στο Misano", δήλωσε ο Jack. " Είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας μας και η ατμόσφαιρα είναι πάντα εκπληκτική, με τους οπαδούς στην κερκίδα της Ducati. O τελευταίος αγώνας της Aragon δεν πήγε όπως ελπίζαμε , αλλά στους τελευταίους αγώνες, η αίσθηση που έχω πάνω στην Desmosedici GP είναι πολύ θετική και αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα μας".

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένοι στη Michelin με την απόδοση των ελαστικών

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Έπρεπε να χρησιμοποιώ ολόκληρο το πόδι μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα