• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: ΕΔ
O Toprak Razgatlioglu μπροστά από τον Jonathan Rea
Νέα 17/09/2021 - 20:06

Το πρωτάθλημα των Superbikes μεταφέρεται στην Καταλονία για τον ένατο αγώνα της χρονιάς. Την δράση άνοιξαν σήμερα οι ΕΔ στις οποίες είδαμε μια μάχη να εκτυλίσσεται μεταξύ των δύο διεκδικητών του τίτλου, Toprak Razgatlioglu και Jonathan Rea. 

O Razgatlioglu ήταν γρήγορος από την αρχή, παίρνοντας την δεύτερη θέση στις ΕΔ1 για να κατακτήσει την κορυφή στις ΕΔ2 το απόγευμα κατεβάζοντας τον χρόνο του στο τέλος σε 1:42.369. O Jonathan Rea κυριάρχησε το πρωί, όμως στις ΕΔ2 ήταν μόλις τέταρτος, αλλά κατάφερε με τον πρωινό του χρόνο να κρατηθεί στην δεύτερη θέση των συνδυασμένων χρόνων. Οι δυό τους, βρίσκονταν 2 δέκατα μπροστά από τον τρίτο, Michael Ruben Rinaldi, ο οποίος ήταν δεύτερος κατά το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2 και ήταν και στα δύο session η κορυφαία Ducati.

Πολύ καλό αποτέλεσμα, παρά την πτώση του στις αρχές τις ΕΔ2, είχε ο Tom Sykes με την BMW. O Sykes ήταν τρίτος στις ΕΔ1 και στις ΕΔ2 επέστρεψε το τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει τελικά την τέταρτη θέση. Ο Andrea Locatelli ήταν πέμπτος το πρωί και στις ΕΔ2 βρισκόταν στην κορυφή των ΕΔ2 κατά το πρώτο μισό του session, παίρνοντας τελικά την τρίτη θέση στις ΕΔ2 και την πέμπτη θέση στους συνδυασμένους χρόνους. 

Ο Alex Lowes κατάφερε να πάρει την έκτη θέση των συνδυασμένων χρόνων, μπροστά από τον Leon Haslam που ήταν η κορυφαία Honda στην έβδομη θέση. Ο Michael Van Der Mark είχε σταθερό ρυθμό, καθώς οι γύροι του ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί από ότι των πρώτων και πήρε τελικά την όγδοη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Scott Redding, που βρισκόταν μέσα στην πρώτη πεντάδα στην αρχή των ΕΔ2. Την δεκάδα έκλεισε ο Garrett Gerloff ως ο κορυφαίος μη εργοστασιακός αναβάτης.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Τα φρένα της Brembo στο ΜotoGP του Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα