• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: Αγώνας Superpole
Νίκη για τον Rea, δεύτερος ο Razgatlioglu
Νέα 19/09/2021 - 17:41

Ο αγώνας Superpole στην Καταλονία προσέφερε άφθονη δράση, καθώς ο Jonathan Rea πάλεψε σκληρά και πήρε την νίκη από τον Toprak Razgatlioglu, με δύο δέκατα διαφορά, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Alvaro Bautista με την Honda.

O Toprak Razgatlioglu έστριψε πρώτος, αλλά σύντομα αντιμετώπισε την πρόκληση του Jonathan Rea και του Scott Redding που τον ακολουθούσαν. Οι μάχες συνεχίστηκαν για τους πρώτους τρεις γύρους, μέχρι που ο αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημαία για ένα περιστατικό στην 11η στροφή, ανάμεσα στον Lucas Mahias και στον Chaz Davies, με τον τελευταίο να μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο. 

Ο αγώνας ξαναξεκίνησε με τους αναβάτες να στήνονται στο grid σύμφωνα με την σειρά που είχαν στο τελευταίο σημείο μέτρησης, με τους Razgatlioglu, Rea και Redding να ξεκινάνε από την πρώτη σειρά. Ο πρώτος γύρος είχε μάχες μεταξύ τους, τις οποίες τελικά κέρδισε ο Rea, o οποίος επίσης πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού, μπροστά από τον Razgatlioglu.

O Alvaro Bautista ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος του αγώνα από την 6η θέση και κατάφερε να ανέβει μέχρι την δεύτερη θέση, πριν τον περάσει ο Razgatlioglu και πάρει τελικά την τελευταία θέση του βάθρου. Ο Alex Lowes τερμάτισε τέταρτος, μπροστά από την BMW του Michael Van Der Mark, ενώ ο Axel Bassani (που πήρε χθες το πρώτο του βάθρο στα superbikes) ήταν έκτος. Ο Leon Haslam ήταν όγδοος, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Garrett Gerloff. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Christophe Ponsson.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Catalunya: Δεύτερος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερη σερί νίκη για τον Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα