• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτερος ο Bagnaia στην 1η μέρα τεστ του Misano
Νέα 21/09/2021 - 23:44

Ο νικητής του αγώνα του Misano, Francesco Bagnaia, ήταν ο ταχύτερος σήμερα, στην πρώτη από τις 2 μέρες των τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην ίδια πίστα, με κάποιες ομάδες να δοκιμάζουν τις μοτοσυκλέτες τους για το 2022.

Η πρώτη μέρα δεν ξεκίνησε ιδανικά, λόγω της ισχυρής βραδινής βροχόπτωσης που συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, με την πίστα να μην στεγνώνει μέχρι το μεσημέρι και να μην επιτρέπει την επίτευξη καλών χρόνων, μέχρι  το απόγευμα.

Παρόλο που κάποιες ομάδες έφεραν τις πρώτες εκδοχές των μοτοσυκλετών τους για το 2022, φαίνεται ότι στην κορυφή των χρόνων βρέθηκαν αναβάτες που χρησιμοποίησαν τις ίδιες μοτοσυκλέτες με την Κυριακή. 

Ο Francesco Bagnaia ήταν ο ταχύτερος, με διαφορά 0.107 από τον δεύτερο, Pol Espargaro. με τους Αleix Espargaro, Takaaki Nakagami και Joan Mir να συμπληρώνουν την πεντάδα. Φαίνεται ότι και οι τρεις Ιάπωνες κατασκευαστές έφεραν και μοτοσυκλέτες του 2022 στο τεστ, με την Suzuki να επιβεβαιώνει το πρωί ότι τόσο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Joan Mir, όσο και ο Alex Rins θα είχαν διαθέσιμες τις καινούριες μοτοσυκλέτες, ενώ ο Franco Morbidelli ανέφερε ότι θα ήταν σε θέση να δοκιμάσει μια εξέλιξη της δικής του Yamaha. 

O Marc Marquez με την Honda του 2022
O Marc Marquez με την Honda του 2022

O πρώτος στο Πρωτάθλημα, Fabio Quartararo, τελείωσε την πρώτη μέρα των τεστ στην 8η θέση, λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον Bagnaia, ενώ ο Morbidelli ήταν 18ος.

Η πιο δραματική αλλαγή ήταν στην μοτοσυκλέτα της Honda, όπως περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο. Μόνο οι Stefan Bradl και Marc Marquez δοκίμασαν την καινούρια μοτοσυκλέτα, με τον Marquez να βρίσκεται στην 15η θέση, ενώ ο Bradl οδήγησε λίγο και κατατάχτηκε 24ος. Ο Pol Epsargaro (που σήμερα βρισκόταν στην παλιά του μοτοσυκλέτα), θα έχει την ευκαιρία αύριο να δοκιμάσει την νέα Honda.

O Dani Pedrosa σε δράση
O Dani Pedrosa σε δράση

O Αleix Espargaro ήταν τρίτος με μια τελευταία επίθεση στους χρόνους που πραγματοποίησε, δουλεύοντας κυρίως στην υπάρχουσα μοτοσυκλέτα του και όχι σε κάτι για το 2022. Ο ομόσταυλός του, Maverick Viñales, ακόμα προσπαθεί να θέσει τις βάσεις του στην Aprilia μετά την αλλαγή ομάδας και ήταν 16ος. Ο δοκιμαστής της ομάδας Lorenzo Savadori δοκίμασε το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ και βρέθηκε στην 25η θέση.

Όσο για την ΚΤΜ, ταχύτερος ήταν ο Brad Binder στην 10η θέση, με τους Αυστριακούς να προσπαθούν ακόμα να λύσουν τα προβλήματα που τους ταλάνισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Miguel Oliveira ήταν 12ος, ενώ οι αναβάτες της Tech3, Iker Lecuona και Danilo Petrucci ήταν 20ος και 22ος αντίστοιχα. Ο δοκιμαστής της ομάδας Dani Pedrosa έγραψε τον 23ο χρόνο. Οι Remy Gardner και Raul Fernandez θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τις μοτοσυκλέτες του MotoGP αύριο.

Το πλαίσιο του 2022 δοκίμασε ο Fabio Quartararo
Το πλαίσιο του 2022 δοκίμασε ο Fabio Quartararo

 

O Lorenzo Savadori με το νέο φέρινγκ της Aprilia
O Lorenzo Savadori με το νέο φέρινγκ της Aprilia
O Pecco Bagnaia συνέχισε να δείχνει την ταχύτητα του
O Pecco Bagnaia συνέχισε να δείχνει την ταχύτητα του

Επόμενο άρθρο »

Rossi: O Bastianini οδηγούσε σαν τον διάβολο

« Προηγούμενο άρθρο

O Stefan Bradl πάνω στην νέα Honda του 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα