• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Νέος σκελετός για τα ελαστικά
Ώστε να ζεσταίνονται πιο γρήγορα
Νέα 25/09/2021 - 12:37

Στα τεστ του Misano είδαμε μερικές πινελιές του 2022 σε κάποιες μοτοσυκλέτες. Η Michelin επίσης δουλεύει με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον. Ένα νέο πίσω ελαστικό ήταν διαθέσιμο στους αναβάτες. 

"Φέραμε ένα νέο σκελετό τον οποίο είχαμε ήδη δοκιμάσει στο Qatar και στην Βαρκελώνη. Ο στόχος είναι να επιταχύνουμε την διαδικασία ζεστάματος των ελαστικών στους 2-3 πρώτους γύρους. Η γενική απόδοση είναι ίδια με πριν", δήλωσε ο Pierro Taramasso. 

 Παρόλα αυτά τα τεστ δεν έχουν τελειώσει και δεν είναι ακόμα σίγουρο πότε θα εμφανιστεί ο νέος σκελετός στους αγώνες. 

"Οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές", συνέχισε ο Taramasso. "Κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα τεστ πριν καταλάβουμε πότε μπορούμε να το φέρουμε στους αγώνες. Ίσως το 2022 να είναι νωρίς, γιατί πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι αναβάτες και οι ομάδες το εγκρίνουν. Από πλευράς παραγωγής βέβαια θα είμαστε έτοιμοι να τα παράξουμε πολύ γρήγορα. Όταν αυτό συμβεί, ο νέος σκελετός θα βοηθήσει τους αναβάτες να χρησιμοποιήσουν το σκληρό ελαστικό ".

"Στα τεστ της Jerez (τέλη Νοεμβρίου) θα τον δοκιμάσουμε ξανά για να καταλάβουμε καλύτερα πως δουλεύει, θα χρειαστούμε χαμηλές θερμοκρασίες και μάλλον θα τις βρούμε εκεί".

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του MiniGP Cup 2021

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Jerez ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα