• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H MotoCert είναι ξανά στην διάθεση σας
Μετά από το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών
Νέα Αγοράς 01/09/2021 - 02:46

H MotoCert είναι ξανά στην διάθεση σας μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, Ανανεωμένοι & Έτοιμοι για να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις.

 

Motocert έλεγχος και πιστοποίηση πλαισίων Μοτοσυκλέτας και Σκούτερ

H Motocert προσφέρει την δυνατότητα μέτρησης και έλεγχου, με πιστοποίηση, του πλαισίου και της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας σας ή αυτής που προτίθεστε να αποκτήσετε.

Την εγκυρότητα της μέτρησης εγγυάται η αδιάβλητη αυτόματη διαδικασία μέτρησης, χωρίς την παραμικρή αποσυναρμολόγηση, που είναι γρήγορη εύκολη και προσφέρει έγκυρο αποτέλεσμα.

Η μέτρηση δίνει την απόλυτη και λεπτομερή εικόνα των διαστάσεων του πλαισίου και της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας καθώς και τις πιθανές αποκλίσεις σε σχέση με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή χάρη στη πλούσια, έγκυρη και ενημερωμένη βάση δεδομένων του Motocert.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας του μετά από ένα ατύχημα ή μια πτώση καθώς και το αποτέλεσμα της εργασίας μετά από την επισκευή.

Είναι κατανοητό ότι σε περίπτωση ζημιάς μετά από ατύχημα η ύπαρξη του πιστοποιητικού που αποδεικνύει την κατάσταση της μοτοσυκλέτα μας πριν από το συμβάν μας γλυτώνει από ενδεχόμενες αμφισβητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εκπτώσεις στην αξία αποζημίωσης.

Επίσης ο πιθανός αγοραστής μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας μπορεί εύκολα και γρήγορα να διαπιστώσει την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας που ενδιαφέρεται να αγοράσει αποφεύγοντας επισκευές μετά την αγορά και πάνω από όλα να γνωρίζει ότι κατέχει και οδηγεί μια σωστή και ασφαλή μοτοσυκλέτα.

Για περισσότερα επισκεφθείτε τη σελίδα https://motocert.gr/

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Z650RS, η modern classic έκδοση της Z650

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ RXA TREND

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα