• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Portimao: ΕΔ
Ταχύτερος ο Jonathan Rea, 1-2 για την Kawasaki
Νέα 02/10/2021 - 00:49

Το πρωτάθλημα των Superbikes για το 2021 κοντεύει στο τέλος του, καθώς σήμερα οι αναβάτες βρέθηκαν στο Portimao για τον τελευταίο Ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς. Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τον Jonathan Rea, καθώς ο άρχοντας του Portimao ήταν ο ταχύτερος το πρωί στις ΕΔ1 πριν πετύχει το ίδιο στις ΕΔ2 το απόγευμα. Ο Rea βελτίωσε τον χρόνο του με 6 λεπτά να απομένουν ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους, ολοκληρώνοντας την δουλειά της πρώτης μέρας. Ο ομόσταυλός του, Alex Lowes, ήταν τρίτος στις ΕΔ1 και βελτιώθηκε στις ΕΔ2, ευρισκόμενος πίσω από τον Rea. 

O Garrett Gerloff, μετά από κάποια Σαββατοκύριακα που δεν πήγαν ακριβώς όπως θα ήθελε, δείχνει να βρίσκει και πάλι τον παλιό του εαυτό καθώς ήταν δεύτερος στις ΕΔ1 και τερμάτισε την πρώτη μέρα στην τρίτη θέση των συνδυασμένων χρόνων, μπροστά από τον Leon Haslam που ήταν η κορυφαία Honda. O Haslam ήταν 14ος το πρωί στις ΕΔ1, αλλά κατάφερε να κατεβάσει τον χρόνο του κατά 1,2 δευτερόλεπτα και να πάρει την τέταρτη θέση των συνδυασμένων χρόνων.

Πέμπτος ήταν ο Toprak Razgatlioglu που έχει αυτή την στιγμή 20 βαθμούς προβάδισμα στο πρωτάθλημα, γράφοντας σταθερούς χρόνους που μάλιστα του έδωσαν την τέταρτη θε΄ση στις ΕΔ1, Ο Loris Baz ήταν ο δεύτερος ταχύτερος αναβάτης ανεξάρτητης ομάδας (μετά τον Garrett Gerloff) στην 6η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Scott Redding σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο για τις Ducati στην 7η θέση. Όγδοος ήταν ο ομόσταυλός του, Michael Ruben Rinaldi, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Alvaro Bautista και Andrea Locatelli.

Εκτός δεκάδας έμειναν οι ΒΜW, με τον Michael Van Der Mark να είναι ο ταχύτερος αναβάτης για το Γερμανικό εργοστάσιο στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Η αλήθεια για τη διακοπή του οράματος της IRONTEAM για το HSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα