• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto3 ΕΔ3
O Jaume Masia στην πρώτη θέση
Νέα 02/10/2021 - 18:14

Με τον ήλιο να λάμπει σήμερα, όλοι οι αναβάτες της Moto3, εκτός του Sergio Garcia που μετά το χθεσινό του ατύχημα στις ΕΔ1, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το Σαββατοκύριακο, έκαναν ταχύτερους χρόνους από ότι χθες.

Πέρα από τον Romano Fenati (που βρέθηκε στην κορυφή για λίγο) και τον Dennis Foggia που έκανε συχνές εμφανίσεις στην πρώτη θέση, ήταν ένα session στο οποίο κυριάρχησαν οι ΚΤΜ, με τους Pedro Acosta, Jaume Masia και Deniz Öncu να εναλλάσονται στην κορυφή. 

Τελικά, στο 35ο λεπτό ο Jaume Masia έκανε χρόνο 2¨16.840 , τον οποίο βελτίωσε αργότερα σε 2¨16.357 και αυτό ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση των ΕΔ3, μπροστά από τον Stefano Nepa, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση, με χρόνο 2¨16.543. Την τριάδα έκλεισε ο Dennis Foggia με 2¨16.586.

Ο Niccolo Antonelli πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον rookie Xavier Artigas, ο οποίος έκανε μια εκπληκτική δουλειά. Ο Romano Fenati βρέθηκε τελικά στην έκτη θέση, ενώ ο Jeremy Alcoba ήταν πολύ γρήγορος, ήταν στις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια των ΕΔ3 και πήρε την έβδομη θέση. Τον όγδοο καλύτερο χρόνο έκανε ο Andrea Migno, ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στον πρώτο του γύρο. Την δεκάδα έκλεισαν οι Filip Salac (ταχύτερος στις ΕΔ2) και Deniz Öncu.

Oι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 πληρώθηκαν από τους Pedro Acosta, Izan Guevara, Ayumu Sasaki και Tatsuki Suzuki.

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Portimao Πρώτος αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα