• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Kevin Schwantz αναφερόμενος στον Marc Marquez
"Ένας τραυματισμός μένει για πάντα στο μυαλό σου"
Νέα 11/10/2021 - 21:21

Στο Austin ο Marc Marquez ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, όπως έκανε και στο Sachsenring. Παρόλο που δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φυσική κατάσταση, ο Marquez κατάφερε να κυριαρχήσει και στις δύο πίστες, στις οποίες έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ νικών. Όμως, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, δεν είναι ακόμα έτοιμος να είναι ανταγωνιστικός παντού. 

O Kevin Schwantz ήταν παρών στον αγώνα του Austin και εξήγησε στο motogp.com πως ένας τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία ενός αναβάτη σε τρομερό βαθμό.

"Είδα τον αγώνα του Sachsenring και σκέφτηκα ότι, μετά από τόσο μεγάλη απουσία, αυτή θα ήταν η πίστα που θα αντιπροσώπευε την μεγαλύτερη πρόκληση τόσο τεχνικά όσο και από άποψη φυσικής κατάστασης", δήλωσε ο Schwantz. "Πίστεψα ότι θα ήταν το σημείο αλλαγής της σεζόν του, αλλά μετά δεν βρήκε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση στις υπόλοιπες πίστες".

"Ένας τραυματισμός μένει για πάντα στο μυαλό σου. Είναι κάτι το οποίο σκέφτεσαι όταν μπαίνεις βαθιά σε μια στροφή, το μπροστινό αρχίζει και πιέζεται και δεν έχεις την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις αυτά που μπορούσες να κάνεις πριν. Όσο αγωνίζεσαι, και πλησιάζεις στο καλύτερό σου κάθε Σαββατοκύριακο, τότε μπορείς να προσπαθήσεις να το διώξεις από τις σκέψεις σου, γιατί δεν μπορείς να του επιστρέψεις να μείνει για πάντα εκεί".

Παραταύτα, ο Schwantz φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον του Marquez, τουλάχιστον από μια τεχνική σκοπιά.

"Ξέρω ότι οι άνθρωποι στην Honda θα συνεχίσουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να φτιάξουν μια καλύτερη μοτουκλέτα για του χρόνου και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά".

Επόμενο άρθρο »

Max Biaggi: Η κληρονομιά του Agostini δείχνει ότι το ταλέντο είναι βασικό

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής του 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα