• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha R7 Cup series 2022
Σειρά αγώνων με R7 σε όλη την Ευρώπη
Νέα Αγοράς 12/10/2021 - 22:21

H Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε τη διοργάνωση σειράς αγώνων ταχύτητας  Yamaha R7 Cup series για το 2022

Η μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν οι συμμετέχοντες θα είναι η νέα Yamaha R7, μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα της Supersport σειράς R της Yamaha με την ροπή κι ευχρηστία του εν σειρά δικύλινδρου 689 κ.εκ κινητήρα. Για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων στις μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν στο Yamaha R7 Cup series η Yamaha έχει ετοιμάσει μια σειρά από σπορ εξαρτήματα αύξησης της απόδοσης της  GYTR ειδικά για τη νέα R7. 

 

 

Το Yamaha R7 Cup series, που θα διεξαχθεί το 2022 σε εθνικό επίπεδό σε όλη την Ευρώπη, είναι μια κατηγορία αγώνων με έμφαση το χαμηλό κόστος και την φιλικότητα με στόχο να προσφέρει την δυνατότητα συμμετοχής όχι μόνο σε νέους σε ηλικία αγωνιζόμενους άλλα και σε κάθε αναβάτη που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία του αγώνα ή να δοκιμάσει τις δυνατότητες του ανεβαίνοντας από τα track days στους αγώνες.

Στο τέλος της χρονιάς οι 30 καλύτεροι αναβάτες που θα προταθούν από τις χώρες που θα διοργανώσουν το Yamaha R7 Cup θα αγωνισθούν στον διπλό αγώνα R7 Series European SuperFinale που θα γίνει παράλληλα με τον τελευταίο, επι Ευρωπαϊκού εδάφους, αγώνα του FIM Superbike World Championship.

Paolo Pavesio: Διευθυντής, Marketing και Motorsport, Yamaha Motor Europe

"Η ιδέα πίσω από τα εθνικά Κύπελλα R7 και το Ευρωπαϊκό SuperFinale της Σειράς R7 είναι διαφορετική από εκείνη των άλλων σειρών αγώνων που διοργανώνουμε, καθώς δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για νέους αναβάτες που θέλουν να εξελιχθούν σαν αναβάτες αγώνων. Αντ 'αυτού, έχουν σχεδιαστεί για να είναι οικονομικά προσιτοί και προσβάσιμοι για όσους αναβάτες θέλουν να αγωνιστούν σε στόχο την ευχαρίστηση του αγώνα ή να δοκιμάσουν την έξαψη και την εμπειρία του αγώνα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια σειρά με πραγματικό πνεύμα ομάδας, που καλοδέχεται όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας ή προέλευσης. Μια εκδήλωση όπου ο πατέρας θα μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τα παιδιά του ή οι φίλοι να ανταγωνιστούν για να δουν ποιος τελικά είναι ο ταχύτερος. Όμως, τόσο όσο αφορά την διασκέδαση όσο και τον αγώνα, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πραγματικό ανταγωνισμό καθώς οι αναβάτες θα αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια θέση στην εκκίνηση του  R7 Series European SuperFinale

 

 

Επόμενο άρθρο »

Προσφορά Top Case 40lt για τη Voge 300DS

« Προηγούμενο άρθρο

Teaser video της νέας Honda NT1100

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα