• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το πόστερ του 2ου Αγώνα του Μιζάνο
Ο Aldo Drudi αποτίει τιμή στον Πρωταθλητή: “Che storia…”
Νέα 13/10/2021 - 13:45

Στο Misano World Circuit όλα γυρίζουν γύρω από τον Valentino Rossi. Και το πόστερ που σχεδίασε ο Aldo Drudi επικεντρώνεται στον ‘Vale’, καθώς το “Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna” που θα γίνει από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, θα είναι το τελευταίο επί Ιταλικού εδάφους για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

Θα ε΄'ιναι μια μεγάλη γιορτή, το αντίο της “Riders’ Land” σε έναν Πρωταθλητή που έγραψε μια λαμπρή ιστορία στον παγκόσμιο μοτοσυκλετισμό. 

35,000 θεατές θα βρεθούν στις κερκίδες (ακόμη υπάρχουν 10,000 εισιτήρια αδιάθετα) για να αποτίσουν τη δική τους τιμή στον Βαλεντίνο. 

“Η περίπτωση είναι σημαντική: να γιορτάσουμε τον Valentino Rossi στην πίστα που είναι το σπίτι του, μπροστά στους Ιταλούς οπαδούς του, μια σπέσιαλ εκδήλωση”, λέει ο σχεδιαστής Aldo Drudi. “Το χρώμα που κυριαρχεί είναι ασφαλώς το κίτρινο και το θέμα είναι ο Valentino Rossi σε μια θέση διαφορετική από τα συνηθισμένα, όχι αγωνιστική, αλλά με ένα οικείο χαιρετισμό”, εξηγεί ο διάσημος σχεδιαστής. 

Το “Che storia…” σημαίνει “Τι ιστορία...” και φυσικά αναφέρεται στην παρακαταθήκη που αφήνει ο Βαλεντίνο Ρόσσι στην μοτοσυκλέτα.

 

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από το www.misanocircuit.com και από την TicketOne.it

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι λίγο παρανοϊκός για την Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Max Biaggi: Η κληρονομιά του Agostini δείχνει ότι το ταλέντο είναι βασικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα