• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Αργεντινή Πρώτος Αγώνας
Νίκη του Toprak Razgatlioglu στα 25α γενέθλιά του
Νέα 16/10/2021 - 22:29

Στον πρώτο αγώνα στο San Juan, ο Toprak Razgatlioglu συνέχισε την εκπληκτική του εμφάνιση από την Παρασκευή και κατάφερε να πάρει την νίκη την ημέρα των 25ων γενεθλίων του. 

Τόσο ο Razgatlioglu όσο και ο Jonathan Rea (ο οποίος οδηγούσε μια Kawasaki ειδικά διακοσμημένη σε χρώματα τηε δεκαετίας του 90' για τον εορτασμό των 125 χρόνων της Kawasaki) έκαναν καλή εκκίνηση από την δεύτερη και την πέμπτη θέση του grid για να οδηγήσουν τον αγώνα στην πρώτη στροφή μετά την πτώση του Scott Redding, που ξεκίνησε από την pole position. 

O Rea πίεζε τον Razgatlioglu μέχρι που ο πρώτος στο πρωτάθλημα άνοιξε την διαφορά στα τρία δευτερόλεπτα στον 8ο γύρο, με τους δυό τους να βρίσκονται μακριά από τους υπόλοιπους μέχρι το τέλος. Η νίκη του Razgatlioglu σήμανε το 50ο του βάθρο στα Superbikes και το πρώτο βάθρο της Yamaha στο San Juan, ενώ η δεύτερη θέση του Rea σήμανε το 810ο βάθρο για τους Βρετανούς αναβάτες. 

Ο Michael Ruben Rinaldi πήρε το 10ο βάθρο στην καριέρα του στα Superbikes, αφού πέρασε τον Axel Bassani περίπου στην μέση του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά στα Superbikes πριν χάσει θέσεις στην εκκίνηση και καταφέρει να ξανανέβει. 

Η μάχη για την τέταρτη θέση μαινόταν μεταξύ του Bassani και του Alex Lowes, με τον τελευταίο να καταφέρνει να πάρει την τέταρτη θέση, αφήνοντας τον Bassani πέμπτο. 

Ο Michael Van Der Mark είχε εμπλακεί σε μάχες με τους Garrett Gerloff και τον Andrea Locatelli, με τον Ολλανδό να καταφέρνει να πάρει την έκτη θέση, ενώ έβδομος ήταν ο Gerloff. O Locatelli έμεινε τελικά στην 8η θέση, ενώ ξεκίνησε έκτος. 

Ο Scott Redding μετά την πτώση του στην πρώτη στροφή ανέκαμψε και κατάφερε να πάρει την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Leon Haslam, ο οποίος πάλεψε με τον Redding, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τον Βρετανό αναβάτη πίσω του. 

Επόμενο άρθρο »

O Eric Mahe, μάνατζερ του Quartararo:

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini vs Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα