• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ευχαριστώ τους οπαδούς
Για την απίστευτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια
Νέα 21/10/2021 - 21:54

To Grand Prix που ξεκινάει αύριο θα είναι το τελευταίο για τον Valentino Rossi στην πατρίδα του. Μετά από αυτό, απομένουν άλλοι δύο αγώνες για το τέλος της καριέρας του σαν αναβάτης των ΜotoGP. Ο Rossi έχει κερδίσει τρεις φορές στην πίστα του Misano και έχει ανέβει άλλες 6 φορές στο βάθρο από όταν η πίστα μπήκε στο πρόγραμμα των MotoGP το 2008. Ο γιατρός θα απολαύσει μια μεγαλύτερη δόση θαυμασμού από τους θεατές αυτό το Σαββαοτοκύριακο, καθώς επιτράπηκε η είσοδος σε 10.000 θεατές παραπάνω σε σχέση με τον αγώνα του Σεπτέμβρη. 35.000 συνολικά άτομα θα παρακολουθήσουν τον τελευταίο χορό του Rossi επί ιταλικού εδάφους.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ο Valentino Rossi ανέφερε: "Eίναι μια μεγάλη διαδρομή. Είναι περισσότεροι από 400 αγώνες, μια μεγάλη καριέρα. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους πάντες γιατί λαμβάνω μια απίστευτη στήριξη σε όλο τον κόσμο - κυρίως στην Ιταλία - αλλά λίγο πολύ σε όλο τον κόσμο. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είχαμε πολύ ωραίες στιγμές όλοι μαζί γιατί ήταν μια μεγάλη καριέρα με πολλούς τρομερούς αγώνες".

"Οπότε θα δούμε (τι θα γίνει) την Κυριακή και, μετά το Misano, μένουν άλλοι δύο αγώνες. Είναι πάντα μια λυπηρή στιγμή όταν φτάνεις στο τέλος αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν πανέμορφα, το διασκεδάσαμε μαζί".

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι ο τελευταίος ιταλικός αγώνας του Rossi, αλλά είναι επίσης θα είναι και η πρώτη πραγματική ευκαιρία για τον άλλον αναβάτη της Yamaha, Fabio Quartararo, να κλειδώσει το πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Γάλλος αναβάτης να τερματίσει μπροστά, ή να χάσει λιγότερους από δύο βαθμούς σε σχέση με τον "μαθητή" του Rossi και μέλος της ακαδημίας VR46, Francesco Bagnaia, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα του Misano τον Σεπτέμβρη.

"Nομίζω ότι η διαφορά είναι 52 βαθμοί και νομίζω ότι ο Fabio θα θέλει να το κλείσει (το πρωτάθλημα) όσο πιο γρήγορα γίνεται", ανέφερε ο Rossi για την μάχη του τίτλου. "Θα το προσπαθήσει την Κυριακή γιατί αν περιμένει περισσότερο, θα γίνει πιο δύσκολο. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό την Κυριακή. Όσο για τον Pecco, του έχω ήδη ζητήσει να κάνει ότι έκανε στον πρώτο αγώνα. Pole position, ταχύτερο γύρο, νίκη (γελώντας)".

"Αυτά είναι όλα που μπορώ να πω στον Pecco. Νομίζω ότι είναι μια τρομερή πρόκληση για τον Fabio και τον Pecco να μάχονται για το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα που ο Pecco έχασε κάποιους βαθμούς μέσα στην σεζόν, όχι για τον Fabio, αλλά για τους οπαδούς και τους θεατές είναι πιο ενδιαφέρον όταν είναι πιο κοντά (οι αναβάτες στην βαθμολογία)".

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin επιστρέφει στην Ευρώπη για τον αγώνα στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα