• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ1
Στην κορυφή ο Niccolo Bulega
Νέα 22/10/2021 - 15:14

Στην βρεγμένη πίστα του Misano βγήκαν οι αναβάτες της Moto2 για να ολοκληρώσουν τις ΕΔ1. Σε αυτές πολύ καλή αρχή έκανε ο Barry Baltus, που βρισκόταν στην πρώτη θέση στα αρχικά στάδια, ενώ στο τέλος, και ενώ βρισκόταν σε έναν γρήγορο γύρο, ανέκοψε την πορεία του, αφήνοντάς τον τελικά στην 8η θέση.

Την σκυτάλη παρέλαβε ο Joe Roberts που μετά από πολύ καιρό βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και έμεινε εκεί κατά την μέση των ΕΔ1, με τον Marco Bezzechi να περνάει μπροστά στο 22ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Augusto Fernandez πήρε την πρώτη θέση και ο μόνος που τον απείλησε ήταν ο Niccolo Bulega, με τον οποίο αντάλλαζαν θέσεις. 

Ο Bulega βρισκόταν μπροστά όταν έπεσε η καρό σημαία, αλλά στον τελευταίο του γύρο ο Raul Fernandez έκανε χρόνο 1:48.322 κατακτώντας την κορυφή των ΕΔ1 και αφήνοντας τον Ιταλό αναβάτη δεύτερο, με χρόνο 1:48.541. O Joe Roberts περιορίστηκε τελικά στην τρίτη θέση (μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Αμερικανό αναβάτη) με χρόνο 1:48.704.

Αρκετή ώρα μετά την λήξη των ΕΔ1, βγήκε η απόφαση ότι ο γύρος του Augusto Fernandez είναι άκυρος, αλλάζοντας την θέση των δύο πρώτων.

O Tony Arbolino είχε έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο που τον τοποθέτησε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Celestino Vietti. O Hector Garzo έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Marco Bezzechi. O Barry Baltus, όπως προαναφέρθηκε ήταν όγδοος, με τους Marcel Schrotter και Raul Fernandez να κλείνουν την δεκάδα.

Ο Remy Gardner δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 16η θέση, ενώ ο Fabio Di Giannantonio ήταν 21ος.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα