• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος στις ΕΔ2 ο Pedro Acosta, στους συνδυασμένους ο Andrea Migno
Νέα 22/10/2021 - 15:37

Με τις συνθήκες τις πίστας να παραμένουν όπως στις ΕΔ1, αλλά τον ουρανό να αρχίζει να καθαρίζει ελαφρώς, πολλοί αναβάτες της Moto3 κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, αλλά κανείς δεν κατάφερε να φτάσε το 1:52.529 του Andrea Migno από τις ΕΔ1.

Πιο κοντά από όλους έφτασε ο Pedro Acosta που βελτίωσε τον χρόνο του σχεδόν 2 δευτερόλεπτα από το πρωί και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση των ΕΔ2, με χρόνο 1:52.536. Δεύτερος ήταν ο Alberto Surra, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεπεράσει τον πρωινό του χρόνο, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Ayumu Sasaki, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση των συνδυασμένων χρόνων.

Ο Niccolo Antonelli έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2 και τον έκτο στους συνδυασμένους, με τον Filip Salac να είναι πέμπτος και στα δύο. Ο Mario Aji είχε πτώση στις ΕΔ2 και βρέθηκε στην 24η θέση, όμως ο πρωινός του χρόνος του επέτρεψε να κρατήσει την έβδομη θέση στους συνδυασμένους χρόνους.

Στις ΕΔ2, ο Yuki Kunii έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και η βελτίωσή του αυτή τον έφερε στην ένατη θέση των συνδυασμένων, ενώ πίσω του, τόσο στις ΕΔ2 όσο και στους συνδυασμένους βρέθηκε ο Stefano Nepa. O Daniel Holgado είχε ένα πολύ καλό session, παίρνοντας την 8η θέση και βάζοντας τον εαυτό του στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2, καθώς είναι 11ος στους συνδυασμένους. Το ίδιο κατάφερε και ο Tatsuki Suzuki, ο οποίος κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να βρεθεί στην 9η θέση των ΕΔ2 και στην 14η των συνδυασμένων.

Την δεκάδα των ΕΔ2 έκλεισε ο Ricardo Rossi, ο οποίος όμως μένει, προς το παρόν, εκτός ΚΑΤ2, καθώς είναι 15ος στους συνδυασμένους. Ο Izan Guevara δεν κατάφερε κάτι καλύτερο στις ΕΔ2 από την 17η θέση, όμως ο πρωινός του χρόνος τον άφησε άνετα στην δεκάδα των συνδυασμένων, στην 8η θέση.

Ο Andi Farid Izdihar και ο Kaito Toba είναι οι άλλοι δύο αναβάτες που συμπληρώνουν την 14αδα των συνδυασμένων (12ος και 13ος αντίστοιχα), με τον τελευταίο να σημειώνει πτώση στις ΕΔ2 και να παίρνει την 13η θέση.

Ο Dennis Foggia συνέχισε μια κακή εμφάνιση, παίρνοντας την 22η θέση στις ΕΔ2, ενώ στους συνδυασμένους βρίσκεται 23ος. Τέλος, ο John McPhee αναρρώνει ακόμα από γρίπη και δεν έλαβε μέρος καθόλου σήμερα στις ΕΔ.

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα