• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ
Πάνω από 1,000,000 είδαν τον πρώτο αγώνα
MotoGP και όχι μόνο 14/04/2010 - 17:28

 

Το ξεκίνημα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Απριλίου - στην πραγματικότητα στη μία πρωί της Κυριακής – με τις Κατατακτήριες Δοκιμές που είχαν τελειώσει μια ώρα νωρίτερα στο Κατάρ.

Φέτος η παρουσίαση και η περιγραφή του Αγώνα, γίνεται από τον Εκδότη - Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD, με όλη τη συντακτική ομάδα, των Βασίλη Μωραΐτη, Κώστα Φασουλόπουλο, Μένιο Κατή, Γιάννη Διατσίδη, Κυριάκο Αντωνίου, Αντώνη Λεκόπουλο και μαζί τον Διευθυντή του IGNITION Διονύση Χοϊδά, στην δημοσιογραφική επιμέλεια.

Η 2η μετάδοση ήταν αυτή της Κυριακής 11 Απριλίου στις 22:40, όπου – σε ζωντανή σύνδεση με την πίστα – είδαμε ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και έναν ακόμη πιο συναρπαστικό αγώνα.

 

Πολλοί φίλοι των αγώνων MotoGP, χαρακτήρισαν τις μεταδόσεις και τη δημοσιογραφική επιμέλεια, καλύτερη παρά ποτέ, σε σχέση με τα προηγούμενα 5 χρόνια (4 ΕΤ3, 1 ΣΚΑΪ). Από κει πέρα η θετική εικόνα των δύο πρώτων αυτών μεταδόσεων, αποτυπώθηκε και στα στοιχεία της AGB, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά έχουν μεγάλα στατιστικά λάθη, αφού το MotoGP είναι ένα πρόγραμμα που όπως μας είπαν πολλοί φίλοι το είδαν σε μεγάλες παρέες, είτε σε φιλικά σπίτια, είτε σε μπαρ και καφέ. Αυτό σημαίνει ότι αν εκείνη την ώρα στο σπίτι όσων από αυτούς υπήρχε μηχάνημα της εταιρίας μετρήσεων, κατέγραψε τηλεθέαση υπέρ των αστεριών που χορεύουν και ΔΕΝ κατέγραψε αυτούς τους χιλιάδες που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των κορυφαίων αναβατών του κόσμου.

 

Έτσι τις Κατατακτήριες Δοκιμές είδαν 462,299 τηλεθεατές με μερίδιο τηλεθέασης 7.53% γενικό και πολύ καλό μερίδιο 13.4% στους άνδρες 15-24 χρόνων.

Τον Αγώνα της Κυριακής είδαν 1,031,520 τηλεθεατές, με μερίδιο τηλεθέασης 4.32% γενικό και πολύ καλό μερίδιο 10.4% στους άνδρες 25-44 χρόνων.

 

Εντυπωσιακά τα στοιχεία λοιπόν, της πρώτης μετάδοσης και ακόμη πιο εντυπωσιακό το θετικό στίγμα που άφησε, στη μεγάλη πλειοψηφία των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επόμενο άρθρο »

H Patrizia Ruiz σε άλλο ρόλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Δελτίο τύπου ΣΚΑΪ TV

Χορηγοί