• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia και Miller θέλουν τον Stoner σαν σύμβουλο
Νέα 06/11/2021 - 21:53

 Σίγουρα το να κάνει ο Casey Stoner τον «προπονητή» δεν είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά ακριβός αυτό έκανε στις ελεύθερες δοκιμές για τους Bagnaia and Miller

Ο Αυστραλός πρωταθλητής τους παρατηρούσε στην πίστα κατά τη διάρκεια των ΕΔ 1 και στη συνέχεια τους βοήθησε με τις συμβουλές του.

"Μου έδωσε μερικές συμβουλές μετά τις ΕΔ1 που με βοήθησαν στη συνέχεια - είπε ο Miller, που έκανε τον 3ο ταχύτερο χρόνο στις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής -  Όταν ένας θρύλος σαν τον Casey σου μιλάει τον ακούς. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τη Ducati να αυξήσει τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς για είναι μαζί μας σε περισσότερους αγώνες".

Ο Pecco συμφώνησε λέγοντας: "Πιστεύω ότι ο Jack κι εγώ θα δεχόμασταν πρόθυμα μια μικρή μείωση του μισθού μας για να έχουμε τον Casey δίπλα μας.  Ήταν πολύ καλό που ήταν μαζί μας στο πάντοκ, είναι ο αναβάτης που μπόρεσε να πάει γρήγορα τη Ducati όταν ήταν μια δύσκολη μοτοσυκλέτα. Ήταν ενδιαφέρον να έχω την άποψή του, σήμερα το πρωί, συνειδητοποίησε αμέσως ότι ο Quartararo και εγώ ήμασταν οι ταχύτεροι και το απόγευμα έκανε ορισμένα ενδιαφέροντα σχόλια για τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στον δυνατό άνεμο. Επίσης εκτίμησα πολύ τη βοήθειά επειδή δεν προέρχεται από οποιοδήποτε αναβάτη».  Ο Bagnaia δεν είχε βρεθεί με τον Stoner πριν, αλλά ο Pecco παρακολουθούσε την πορεία του προσεκτικά, ειδικά την εποχή που αγωνίστηκε εναντίον του Rossi. «Ήμουν θαυμαστής του Valentino, αλλά ο Casey ήταν ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία. Ελπίζω να μείνει μαζί μας και αύριο». Αυτή τη στιγμή κάθε βοήθεια, στην προσπάθεια να νικήσουμε τον Quartararo είναι ευπρόσδεκτη".

"Θα ήθελα να συνεχίσω όπως σήμερα: Έκανα τον καλύτερο χρόνο και ο Fabio έκανε ακόμα καλύτερο, ήταν μια καλή μάχη - είπε ο Pecco - Θα ήθελα να συνεχίσουμε έτσι μέχρι την Κυριακή, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε οι δύο πιο γρήγοροι αναβάτες. Στο τελευταίο GP στο Πορτιμάο νίκησε αυτός άλλα την Κυριακή θα ήθελα να τον νικήσω".

Παρά το ότι ο τίτλος έχει κριθεί ο αναβάτης της Ducati δείχνει να έχει ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. "Πρώτα από όλα, εξακολουθώ να παλεύω για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, μετά θα ήθελα να κερδίσω για την Ducati τον τίτλο κατασκευαστών και ομάδων – υπογράμισε - ξέρω ότι ο τίτλος των αναβατών είναι πιο σημαντικός, αλλά είναι καλό να κερδίσεις τους άλλους τίτλους. Επίσης, είναι πάντα ωραίο να δίνεις τη μάχη απέναντι στον πιο δυνατό αναβάτη, τώρα ο Fabio είναι πιο χαλαρός και θα αγωνιστεί χωρίς να νιώθει πίεση. Πιστεύω ότι αν το κρατήσουμε έτσι μπορούμε να απολαύσουμε την οδήγηση".

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Αργώ να βρω τον ρυθμό μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα